Autoverzekering Amsterdam Vind de goedkoopste verzekeraar


Meteen een goedkope autoverzekering in Amsterdam vinden en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Populaire aanbieders zijn EAG Assuradeuren en ook Voogd en Voogd. Vergelijk ze nu vlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Amsterdam? Het premiebedrag komt tot stand op basis van onder andere de gewenste dekking, gebruik van de auto plus de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Je bekijkt dan in afzienbare tijd een passend verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Via onze vergelijker kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi Space Runner.

Lokale verzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Amsterdam Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw auto? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 verschillende varianten van zekerheden die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Amsterdam
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering Amsterdam
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Dit dekt vaak onder andere schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering Amsterdam
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Goede auto van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Je kunt het nog uitbreiden met een aanvullende autoverzekering Amsterdam. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Binnen deze module heb je 2 smaken. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp Amsterdam
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Amsterdam. Heb je een ongelukje gehad? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Amsterdam?

De hoogte van de premies in Amsterdam wisselt nogal eens per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? In het lijstje hieronder staan de meest cruciale factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (9589BB)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gewenste dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Denk aan Promovendum, InShared of bijvoorbeeld ZLM Verzekeringen. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Amsterdam verzekeringen filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering Interpolis.

autoverzekering Amsterdam


Goedkoopste autoverzekering in Amsterdam afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Amsterdam. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 2-STN-22).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (28-02-1960).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Amsterdam op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Diverse modules kiezen

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Verrekening met garage
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Collectieve insteek
Snelle schade afhandeling

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ouderwets binnenlopen
Hoge klantbeoordeling

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pechhulp buitenland
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Aanpassen & upgraden

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Onderdeel van Vivat
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Duidelijke voorwaarden


Eenvoudig verzekeringspremie in Amsterdam vergelijken voor alle auto’s

Hoe hoog is de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Amsterdam? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een invloedrijke factor is geboortejaar. Jonge bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een jonge auto uit Amsterdam. Assuradeurs analyseren verder ook zaken als regio (8913NL). De maandpremie in Nistelrode is anders dan een Autoverzekering Assen. Ook het aantal km’s (30.001 en meer) en het type voertuig tellen mee. De hoogte van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul onder andere gewenste dekking, hoofdbestuurder, geboortedatum in, en je weet het in 2 minuten.

Vergelijk alle verzekeraars in Amsterdam en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!