Autoverzekering Mitsubishi Space Runner Kies de verzekering die bij jou pastDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Mitsubishi Space Runner vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld Bovag en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk ze nu vliegensvlug en probleemloos via de vergelijkingstool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Space Runner? De assurantiepremie wordt bepaald door bijv. type dekking, de dagwaarde en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in minder dan 1 minuut de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi Space Runner! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Citroen Grand C4 Picasso.

Meest vertrouwde aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mitsubishi Space Runner Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Mitsubishi Space Runner? Dan vervalt het contract. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de premie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 varianten van zekerheden voor jouw Mitsubishi Space Runner. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Jouw Space Runner verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, schade door botsing met dieren, tweezijdige schade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Mitsubishi Space Runner. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto’s van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Mitsubishi Space Runner. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Space Runner?

Het maandbedrag voor de Mitsubishi Space Runner wisselt nogal eens per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Graag noemen we de meest invloedrijke elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (7211DI)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire verzekeraars. O.a. EAG Assuradeuren, Kilometerverzekering of Unigarant. Wij raadplegen enkel assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed om te weten: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Mitsubishi klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Goedkoopste verzekering ANWB.

autoverzekering Mitsubishi Space Runner


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi Space Runner afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Mitsubishi Space Runner. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk het handige stappenplan.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 2-TZZ-44).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (11-06-1986).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies een dekkings type voor Mitsubishi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Interessante ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Faire schadeafhandeling
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Niet voorschieten
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Duurzame verzekeraar
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
WhatsApp service
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Online account

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
Onderdeel van Vivat
Hulp bij overstappen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Eenvoudig uitbreiden

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Eigen risico kiezen
Goede telefonische service


Goedkoopste premie van de Mitsubishi Space Runner berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de Space Runner? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een voornaam aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan ouderen / senioren, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Mitsubishi Space Runner. Aanbieders bekijken daarnaast feiten zoals woonplaats (8087KL). Het tarief in Kudelstaart is anders dan een Autoverzekering Overasselt. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Voer o.a. aantal kilometers per jaar, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Mitsubishi Space Runner verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw Space Runner afsluiten!