Autoverzekering Audi 200 Vind de verzekeraar die bij jou past


Een goedkope autoverzekering voor jouw Audi 200 afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Kilometerverzekering en ook Klaverblad. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 200? Jouw premie heeft te maken met factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de cataloguswaarde en jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij in korte tijd de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi 200! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door middel van de vergelijker kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Mitsubishi Galant.

Alle populaire autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi 200 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Veelal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij de Audi 200? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Handig: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten basisdekkingen voor de Audi 200. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
De 200 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, brandschade, explosie-schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Kies van natuurlijk All-risk voor Audi 200. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Audi 200. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Heb je wel schade? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Opmerkelijk: De spelregels van de bonus/malus regeling verschillen nogal per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 200?

De maandpremie voor de Audi 200 loopt uiteen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke elementen.

 • Jouw postcodegebied (3911KD)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gewenste dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Bijvoorbeeld ASR, nowGo plus De Zeeuwse. We onderzoeken uitsluitend verzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Audi classificeren op prijs en klant beoordeling. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Autoverzekering Nationale Nederlanden.

autoverzekering Audi 200


Goedkoopste autoverzekering voor Audi 200 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi 200. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (n.b. 2-TSZ-39).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-01-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Dag en nacht hulp van centrale
Schade snel afgehandeld

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Goede rechtsbijstand
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Hoge klantenbeoordeling
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Snelle reactietermijnen
Wa, WA+ of Allrisk

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Ouderwets binnenlopen
Aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar Web Service Scan
Snel claims indienen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Optie verkeersrechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Onderdeel van Vivat
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook bedrijfsauto’s
Aanvullende dekking

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Snel schade melden


Voordeligste premie van de Audi 200 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de 200? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is geboortejaar. 20-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Audi 200. Assuradeurs overdenken ook jouw woonplaats (4068IM). Het maandbedrag in Haalderen kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Annen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. Het tarief is dus een vrij ingewikkelde som. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere kenteken, hoofdbestuurder, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle Audi 200 verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw 200 afsluiten!