Autoverzekering Audi S4 Kies de verzekering die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de Audi S4 afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Allsecur en niet te vergeten Lancyr. Vergelijk ze nu snel en probleemloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de S4? Het premiebedrag heeft te maken met onder andere schadehistorie, de aanschafwaarde maar ook jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S4! Belangrijk: dit is geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan Cube.

De beste aanbieders

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Audi S4 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Audi S4? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag je het contract ontbinden. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er zijn 3 soorten dekkingen voor jouw Audi S4. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Jullie S4 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. schade door storm, schade aan derden, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Audi S4. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Audi S4. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling lopen uiteen per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Heb je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn S4?

Het maandbedrag voor de Audi S4 kan enorm verschillen per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw postcodegebied (7582FL)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Het gebruik van de auto: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Voorbeelden zijn Centraal Beheer, OHRA en onder andere VKG. Wij raadplegen slechts verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Van belang: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Audi rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende organisatie. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering De Nationale.

autoverzekering Audi S4


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S4 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Audi S4. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 1-STV-03).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (25-07-1985).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Haal-en brengservice
Snelle schade afhandeling

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede pechhulpdekking
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Veilige AutoModus
24/7 schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Gemiddeld cijfer van 8+
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Initiatief van achmea
Voor jong en oud geschikt

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Duurzame verzekeraar
Snelle schade afhandeling

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Service award winnaar
Handige overstaphulp

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
WA , WA+ & Volledig Casco
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Snel schadeherstel
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Bereikbaar via WhatsApp
Hulp bij overstappen


Online premie van mijn Audi S4 berekenen

Hoe zit het met de kosten voor het verzekeren van de S4? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale factor is leeftijd. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Audi S4. Verzekeringen onderzoeken ook zaken als adresgegevens (4889NG). De hoogte van de polis in Middelburg kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bakel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het type voertuig worden meegenomen. Het tarief is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer onder andere hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Audi S4 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw S4 afsluiten!