Autoverzekering Audi A1 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Audi A1 afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Delta Lloyd en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn A1? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld schadevrije jaren, type auto en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi A1! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je vindt hier ook info over Autoverzekering Mitsubishi L 300.

De beste autoverzekeringen

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Audi A1 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij de Audi A1? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie types basisdekkingen voor de Audi A1. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een gebruikte A1 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook brandschade, schade door storm, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi A1. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Audi A1. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Via de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-ladder variëren erg per autoverzekering.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn A1?

De geldende premie voor een Audi A1 kan enorm verschillen per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de bekendste factoren.

 • Je woonplaats (6701KA)
 • Het gewicht van de auto
 • Geschatte kilometrage
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • Gekozen WA-variant en modules
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Neem nou Allsecur, ING Bank maar ook VOOROP. Wij raadplegen slechts verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Van belang: dit is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven verzekeringen kan je voor Audi klasseren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen organisatie. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Klaverblad.

autoverzekering Audi A1


Goedkoopste autoverzekering voor Audi A1 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi A1. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 5-TVK-74).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (3-03-1962).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Audi.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Hoge korting bij veilige rijstijl
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

WA, WA+ & All Risk
Binnen 1 minuut geregeld
Snel online afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Duurzame verzekeraar
Snel claims indienen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Goede polisvoorwaarden
Supersnel geregeld

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
Online klantenservice

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Interessante pakketkorting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
Onderdeel van Vivat
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Online account

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Bereikbaar via WhatsApp
Aanpassen & upgraden


Goedkoopste premie van de Audi A1 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor de verzekering van mijn A1? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een welbekende factor is jouw leeftijd. Jongeren van 19 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de kosten wat meer bij een kostbare Audi A1. Verzekeringen overdenken ook zaken als woonplaats (7246MB). Het tarief in Deventer is anders dan een Autoverzekering Appingedam. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 – 15.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef direct kenteken, gewenste dekking, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Check de Audi A1 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw A1 afsluiten!