Autoverzekering Fiat Fiorino Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Fiat Fiorino bekijken en afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan ASR en natuurlijk Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en moeiteloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Fiorino? Het premiebedrag hangt af van variabelen als soort dekking, de dagwaarde en bijvoorbeeld demografische gegevens. Voer jouw details hierboven in. Zo vind jij in een paar seconden de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Fiat Fiorino! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Subaru Impreza.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Fiat Fiorino Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Kan dit zomaar? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Fiat Fiorino? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 verschillende ordes van zekerheden voor jouw eigen Fiat Fiorino. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-verzekering
Een Fiorino verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade na blikseminslag, schade door storm, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Fiat Fiorino. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Dus ook door schade door vandalisme. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de Fiat Fiorino. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Belangrijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe langer zonder schade, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De spelregels van de bonus/malus-ladder wijken erg af per autoverzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Moet je aanhouden schade claimen? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Fiorino?

De maandpremie voor de Fiat Fiorino wisselt nogal eens per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de bekendste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (1210DI)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Zoals De Goudse, Generali en onder andere ZEKUR. Wij raadplegen alleen autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: dit is geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Fiat indelen op laagste prijs en best beoordeeld. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken aanbieder. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij ASR.

autoverzekering Fiat Fiorino


Goedkoopste autoverzekering voor Fiat Fiorino afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Fiat Fiorino. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Volg dan de volgende instructies.

1. Nummerbord invullen (zoals 2-KBK-00).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (4-03-1975).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Fiat.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Unieke schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Met aanvullende modules

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Ook totaalpakketten
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Goede verkeersrechtsbijstand
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pakketkorting mogelijk
Snel claims indienen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Verhaalsbijstand
Supersnel geregeld

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Service in de winkel
Schade melden via internet

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Goede hulp & adviezen


Online premie van mijn Fiat Fiorino berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten bij verzekeringen voor een Fiorino? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijk aspect is leeftijd. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Fiat Fiorino. Verzekeraars analyseren verder ook feiten zoals postcodegebied (3068AG). De hoogte van de polis in Oosterland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Gouderak. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en het type voertuig zijn bepalend. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef nu jouw schadevrije jaren, geboortedatum, kenteken in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Fiat Fiorino verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Fiorino afsluiten!