Autoverzekering Audi S7 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


Een goedkope autoverzekering voor jouw Audi S7 bekijken en afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. ABN AMRO en ook ZEKUR. Vergelijk alle verzekeraars snel en probleemloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn S7? Jouw premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, type auto en niet te vergeten jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S7! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan GT-R.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi S7 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Meestal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Audi S7? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Er bestaan 3 categorieënautoverzekeringen voor jouw vertrouwde Audi S7. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Een S7 verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor een sterretje in je voorruit, schade door storm, schade door botsing met dieren. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Audi S7. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Audi S7. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede lopen uiteen per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn S7?

Het maandbedrag voor de Audi S7 wisselt nogal eens per autoverzekering. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? De opsomming hierna bevat de voornaamste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (5691HG)
 • Het gewicht van de auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire autoverzekeringen. Voorbeelden zijn ABN AMRO, HEMA of De Zeeuwse. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let op: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Audi filteren op laagste prijs en best beoordeeld. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betrokken organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Inshared.

autoverzekering Audi S7


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S7 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi S7. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijv. 68-ZTP-7).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (1-10-1979).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Audi.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Tot 30% veilige rijderskorting
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Binnen 2 minuten afsluiten
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Veilige AutoModus
Online klantenservice

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Snel online premie berekenen
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Extra korting op pakketten
Hulp bij het afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Unieke extra dekkingen
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Optie verkeersrechtsbijstand
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Pechhulp Route Mobiel
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Eenvoudig uitbreiden


Goedkoopste premie van de Audi S7 berekenen

Wat betaal ik per maand voor de autoverzekering van de S7? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een betekenisvol aspect is hoe oud je bent. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een jonge Audi S7. Verzekeringen analyseren verder ook jouw woongebied (7351AD). Het tarief in Vlieland wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Balk. Ook het aantal km’s (15.001 – 20.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct eventuele accessoires, geboortedatum, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek Audi S7 verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw S7 afsluiten!