Autoverzekering Mitsubishi Space Wagon Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mitsubishi Space Wagon vinden en afsluiten? Momenteel zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Zelf en uiteraard ook OHRA. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en probleemloos met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Space Wagon? Jouw premie hangt af van onder andere Wa/Wa+/All-risk, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je achterhaalt in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi Space Wagon! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Citroen Jumpy.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Makkelijk geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mitsubishi Space Wagon Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mitsubishi Space Wagon? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie types waarborg types voor jouw vertrouwde Mitsubishi Space Wagon. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
Een Space Wagon verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook schade aan derden, schade door storm, tweezijdige schade. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Mitsubishi Space Wagon. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarAll-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaarWA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaarNormale WA-polis

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Mitsubishi Space Wagon. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de extra aanvulling in rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of er wordt vervangend vervoer geregeld. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, hoe lager je premie. Zo werkt de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling lopen uiteen per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Space Wagon?

De geldende premie voor een Mitsubishi Space Wagon wisselt erg per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de belangrijkste factoren.

 • Je postcode / regio (7899DI)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Neem nou ANWB, Nationale Nederlanden en bijv. WitGeld.nl. Wij vergelijken puur assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Mitsubishi sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Goedkoopste verzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Mitsubishi Space Wagon


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi Space Wagon afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mitsubishi Space Wagon. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. GG-715-R).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (9-05-1995).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Mitsubishi.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Hoge korting bij veilige rijstijl
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Faire schadeafhandeling
Gemakkelijk opzeggen

interpolis verzekering

Interpolis

24/7 schade melden
Niet voorschieten
Simpele website / account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Binnen 1 minuut geregeld
Handige overstaphulp

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Voor het hele gezin
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Duurzame verzekeraar
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Ook ruitschade gedekt
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Hulp bij mechanisch defect
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Coöperatieve verzekeraar
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
No-claimkorting tot wel 82%
Goede hulp & adviezen


Voordeligste premie van de Mitsubishi Space Wagon berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn Space Wagon? Dat hangt van een aantal zaken af. Een belangrijk aspect is geboortejaar. Jongeren van 19 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke Mitsubishi Space Wagon. Aanbieders overdenken ook variabelen zoals adresgegevens (5919IN). De maandpremie in Nieuwegein wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Overloon. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en het type voertuig zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Mitsubishi Space Wagon verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Space Wagon afsluiten!