Autoverzekering Audi R8 Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Audi R8 bekijken en afsluiten? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Delta Lloyd en uiteraard ook SNS. Vergelijk alle aanbieders vlot en gemakkelijk online. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn R8? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijvoorbeeld positie op de bonusladder, de waarde van je auto en de hoofdgebruiker. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi R8! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Nissan 300 ZX.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Audi R8 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Audi R8? Het contract wordt dan gestopt. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij differentiëren 3 types autoverzekeringen voor de Audi R8. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw R8 verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Dan betaalt jouw verzekeraar schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, explosie-schade, schade aan derden. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Audi R8. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Audi R8. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Noemenswaardig: De regels van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Let op: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn R8?

De maandpremie voor de Audi R8 varieert erg per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Op deze pagina vind jij de belangrijkste variabelen.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (5559NC)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Denk aan Allianz, Reaal maar ook Zelf. Wij checken uitsluitend autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Audi sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de betreffende verzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering United Insurance.

autoverzekering Audi R8


Goedkoopste autoverzekering voor Audi R8 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Audi R8. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 8-XHF-27).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (11-03-1973).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Audi.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Dag en nacht hulp van centrale
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
4 extra zekerheden
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Ruime keuze uit garages
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Uitgebreid netwerk garages
Goede telefonische service

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Initiatief van achmea
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Optie verkeersrechtsbijstand
Handige overstaphulp

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Tot 85% korting
24/7 schade melden

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Maximaal 80% korting
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook zakelijke klanten
24/7 schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Eenvoudige procedures


Eenvoudig premie van de Audi R8 berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de R8? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke factor is jouw leeftijd. Jongeren van 19 jaar betalen normaal vaak meer dan de ervaren bestuurders, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een nieuwe Audi R8. Verzekeringen bekijken daarnaast bijv. adresgegevens (7892BM). Het tarief in Diepenheim wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Babberich. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en de dagwaarde van de auto zijn bepalend. Het tarief is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Vul o.a. hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Audi R8 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw R8 afsluiten!