Autoverzekering Audi RS7 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw Audi RS7 vinden en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Generali en uiteraard ook Voogd en Voogd. Vergelijk alle verzekeraars snel en zonder moeite met onze tool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw RS7? Het premiebedrag wordt bepaald door onder andere positie op de bonusladder, de waarde van je auto en niet te vergeten demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Audi RS7! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Door het gebruik van vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Nissan 370Z.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de Audi RS7 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw Audi RS7? dan beëindigt de overeenkomst. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij distantiëren drie soorten garanties voor jouw eigen Audi RS7. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-dekking
Een RS7 verzekeren met alleen WA dekking? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben je schuldig aan een botsing? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor tweezijdige schade, explosie-schade, schade door botsing met dieren. Een aardig compleet pakket dus.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Audi RS7. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Audi RS7. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een RS7?

De hoogte van de premies voor een Audi RS7 kan enorm verschillen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest cruciale onderdelen.

 • Jouw woongebied (8847GC)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Bijvoorbeeld Promovendum, Generali en bijv. ZEKUR. We bekijken puur verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Audi classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de assuradeur. Deze zijn altijd leidend.Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering ANWB.

autoverzekering Audi RS7


Goedkoopste autoverzekering voor Audi RS7 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Audi RS7. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijv. 4-TSG-90).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (16-10-1986).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Kies je (aanvullende) dekking voor Audi.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Haal-en brengservice
Supersnel geregeld

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Goede hulp & adviezen

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Eenvoudig uitbreiden

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Duurzame verzekeraar
Aanvullende dekking

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Wettelijke Aansprakelijkheid
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Maandelijks aanpassen
Eenvoudig uitbreiden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Korting via je werkgever
Schade Melden met de App
Hulp bij overstappen


Eenvoudig premie van de Audi RS7 berekenen

Welke kosten komen er kijken voor de autoverzekering van de RS7? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekende variabele is hoe oud je bent. Jonge bestuurders hebben te maken met een hogere premie dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Audi RS7. Verzekeraars houden ook rekening met bijvoorbeeld postcodegebied (2156IK). Het maandbedrag in Heesch wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Badhoevedorp. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en de waarde van je auto worden meegenomen. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, huisnummer in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Zoek alle Audi RS7 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw RS7 afsluiten!