Autoverzekering Mitsubishi L200 Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Mitsubishi L200 afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Populaire aanbieders zijn Zelf en niet te vergeten VKG. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn L200 ? De maandelijkse premie hangt af van onder andere type dekking, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Mitsubishi L200! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Citroen C6.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Direct overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Makkelijk geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mitsubishi L200 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Veelal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Mitsubishi L200? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie soorten garanties voor jouw vertrouwde Mitsubishi L200. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jullie L200 verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben je schuldig aan een botsing? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere brandschade, explosie-schade, een sterretje in je voorruit. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Mitsubishi L200. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Mitsubishi L200. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Iets voor jou? Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, wat resulteert in een hogere premie.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, daal je een treetje.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een L200 ?

De geldende premie voor een Mitsubishi L200 loopt uiteen per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de meest invloedrijke factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6833LL)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende aanbieders. Neem nou Aon Direct, FBTO of bijvoorbeeld Fairzekering. We bekijken alleen maar autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Mitsubishi rangeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar SNS.

autoverzekering Mitsubishi L200


Goedkoopste autoverzekering voor Mitsubishi L200 afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Mitsubishi L200. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijv. 79-ZPB-6).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (3-06-1963).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Selecteer de gewenste dekking voor Mitsubishi.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Dag en nacht hulp van centrale
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Schade inzittenden
Supersnel geregeld

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Niet voorschieten
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Interessante bonusladder
24/7 schade melden

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Ook totaalpakketten
Supersnel geregeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Duurzame verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Score: beoordeeld met 8+
Hoge klantbeoordeling

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Snel online afsluiten
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Inzittenden meeverzekeren
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
SOS International
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Klantbeoordeling 8+
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Geld snel op je rekening


Eenvoudig premie van de Mitsubishi L200 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de L200 ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale variabele is jouw leeftijd. De “jonkies” betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een jonge Mitsubishi L200. Assuradeurs bekijken daarnaast bijvoorbeeld regio (1360DB). Het maandbedrag in Ossendrecht kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Ouderkerk Aan De Amstel. Ook het aantal km’s (t/m 7.500) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig zijn bepalend. De berekening van jouw premie kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven huisnummer, postcode, kenteken in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Mitsubishi L200 verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw L200 afsluiten!