Autoverzekering Audi S1 Vind de verzekeraar die bij jou past


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Audi S1 afsluiten? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ABN AMRO en WitGeld.nl. Vergelijk ze nu vlot en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de S1? Jouw premie wordt bepaald door bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, de aanschafwaarde maar ook demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Dan zoek je binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Audi S1! Belangrijk: dit is geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Nissan Almera.

De beste aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Snel overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Audi S1 Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Normaliter heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Audi S1? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Er bestaan 3 ordes van zekerheden voor jouw vertrouwde Audi S1. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Jouw S1 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Een botsing met een andere auto? Jouw assuradeur betaalt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA-plus staat bijv. ook garant voor diefstal, brandschade, schade na blikseminslag. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Audi S1. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaar De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Audi S1. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Je positie op de ladder daalt dan, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling verschillen nogal per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Neem dit in acht: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn S1?

De geldende premie voor een Audi S1 verschilt nogal per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Op deze pagina vind jij de meest betekenisvolle variabelen.

 • De plaats waar jij woont (2547GH)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Zoals AutoWeek, nowGo of bijvoorbeeld Voogd en Voogd. We onderzoeken uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Feit: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gevraagde info ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Audi klasseren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Autoweek.

autoverzekering Audi S1


Goedkoopste autoverzekering voor Audi S1 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Audi S1. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Volg ons handige 7-stappenplan.

1. Kenteken invoeren (e.g. JG-929-J).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (3-06-1983).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Audi.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Via WhatsApp bereikbaar
Goede telefonische service

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Faire schadeafhandeling
Online schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Hoge klantenbeoordeling
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Collectieve insteek
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringGoede verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Online 10% korting
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Handige App

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Coöperatieve verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Geld snel op je rekening


Goedkoopste premie van de Audi S1 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de S1? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is; hoe oud je bent. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke Audi S1. Verzekeringen kijken ook naar variabelen zoals regio (2499HF). De maandpremie in Hollum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Baexem. Ook het geschatte aantal km’s (25.001 tot 30.000) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel huisnummer, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Audi S1 verzekeringen en stap over In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw S1 afsluiten!