Autoverzekering Blokzijl Vind de goedkoopste verzekeraarDirect de goedkoopste autoverzekering in Blokzijl bekijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan InShared en niet te vergeten Klaverblad. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlug en gemakkelijk met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Blokzijl? De maandelijkse premie heeft te maken met variabelen als type dekking, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan binnen een paar minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot 306.

Erkende autoverzekeringen

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en begin direct met besparen.

Handige informatie over je auto verzekeren in Blokzijl Meer weten over overstappen? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Handig: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er bestaan 3 categorieënverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Blokzijl
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA-plus verzekering Blokzijl
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA+ dekt ook o.a. diefstal, schade door botsing met dieren, schade door storm. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Blokzijl
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
De instap WA Auto ouder dan 10 jaar

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Blokzijl. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Handig: pechhulp Blokzijl
De kans op pech is best groot. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Blokzijl. Heb je een ongelukje gehad? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Goed onthouden: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe werkt de opbouw van de kosten autoverzekering Blokzijl?

De actuele premies in Blokzijl wisselt erg per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6679IF)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde assuradeurs. Onder andere Avéro Achmea, InShared en onder andere ZEKUR. Wij controleren uitsluitend organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle gevraagde info ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Blokzijl verzekeringen rangschikken op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende organisatie. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij Autoweek.

autoverzekering Blokzijl


Goedkoopste autoverzekering in Blokzijl afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Blokzijl. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 5-SLS-72).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (4-01-1983).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Blokzijl op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Unieke schadehulp
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Hoge klantenbeoordeling
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Dag en nacht contact
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Met aanvullende modules

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Ook ruitschade gedekt
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Verkeersschadeverzekering
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Wegslepen na ongeluk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook accessoires
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Bereikbaar via WhatsApp
Verschillende opties


Eenvoudig verzekeringspremie in Blokzijl vergelijken voor alle merken

Wat is de hoogte van de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Blokzijl? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke variabele is jouw leeftijd. Bestuurders van 25 jaar of jonger hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook betaal je meer bij een nieuwe auto uit Blokzijl. Verzekeraars analyseren verder ook variabelen zoals woongebied (6735EF). Het tarief in Deurne wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Bruinisse. Ook het verwachte aantal kilometers (t/m 7.500) en het gebruik van de auto worden meegenomen. De hoogte van jouw premie kan dus enorm wisselen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul vandaag kenteken, huisnummer, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle verzekeraars in Blokzijl en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!