Autoverzekering BMW 4 serie Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw BMW 4 serie afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld ASR en natuurlijk SNS. Vergelijk ze nu vlug en zonder moeite via de vergelijkingstool. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn 4 serie? Het premiebedrag heeft te maken met bijv. schadevrije jaren, gebruik van de auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je vindt dan in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW 4 serie! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Nissan Micra.

Alle toonaangevende verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW 4 serie Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Wanneer kan dat? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Wanneer het contract afloopt
Door de bank genomen heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Veelal is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij de BMW 4 serie? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Schiet het polisbedrag omhoog? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij distantiëren drie varianten van verzekeringen voor de BMW 4 serie. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een 4 serie verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus beperkt casco
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, schade door botsing met dieren, schade aan derden. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW 4 serie. Een andere naam is WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Basis WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 4 serie. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan daal je niet op de ladder.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een 4 serie?

De actuele premie voor de BMW 4 serie verschilt nogal per assuradeur. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de meest invloedrijke factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (1641FI)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Neem nou Aegon, ING Bank en Univé. Wij controleren alleen maar verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Let op: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor BMW indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen aanbieder. Die informatie is altijd leidend. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Promovendum.

autoverzekering BMW 4 serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 4 serie afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 4 serie. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 5-SPL-57).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (4-02-1976).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel km rijd je per jaar?
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lagere premie bij veilig rijden
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Handige App

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Samenwerking met Rabobank
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Interessante bonusladder
Aanvullende dekking

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Initiatief van achmea
Snel schade melden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Eigen risico van slechts €100
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Goede polisvoorwaarden
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Online 10% korting
Helder polisblad

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Beoordelingsscore van 7,5+
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
SOS International
Schade melden via internet

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Diverse modules kiezen


Snel premie van de BMW 4 serie berekenen

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de verzekering van mijn 4 serie? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname factor is geboortejaar. 22-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een sjieke BMW 4 serie. Verzekeraars overdenken ook variabelen zoals adresgegevens (1207JB). De hoogte van de polis in Zetten is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Bavel. Ook het aantal km’s (7501 – 10.000) en het gebruik van de auto tellen mee. Het tarief is dus erg persoonlijk. Check wat voor jou de voordeligste is. Geef nu jouw postcode, aantal kilometers per jaar, kenteken in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle BMW 4 serie verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 4 serie afsluiten!