Autoverzekering BMW 530 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 530 bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. AutoWeek en ook VVS. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn 530? De assurantiepremie heeft te maken met zaken als schadevrije jaren, gebruik van de auto maar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je in minder dan 1 minuut de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 530! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Opel Mokka.

De beste aanbieders

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering binnen een half uur.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW 530 Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan dit zomaar? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Gebruikelijk neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. In het algemeen is dat een maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de BMW 530? dan beëindigt de overeenkomst. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de maandpremie verhoogd? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie categorieënzekerheden voor de BMW 530. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Jouw 530 verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere diefstal, explosie-schade, schade door storm. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW 530. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW 530. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Het is het overwegen waard: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Goed om te weten: De protocollen van de bonus/malus-trede wisselen nogal eens per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Neem dit in acht: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn 530?

De geldende premie voor een BMW 530 wisselt nogal eens per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de bekendste variabelen.

 • Je postcode / regio (3943BJ)
 • Het merk en type van de auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire organisaties. Neem nou AutoWeek, FBTO en Turien & Co. We doorzoeken uitsluitend autoverzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betreffende aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Verzekeruzelf.nl.

autoverzekering BMW 530


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 530 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW 530. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Volg dan de volgende instructies.

1. Vul je nummerbord in (e.g. PG-011-X).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (13-07-1975).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Aanschafwaardegarantie
Online account

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Schade inzittenden
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Aanpassen & upgraden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Extra dekking auto 6-13 jaar
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Service award winnaar
24/7 schade melden

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Optie verkeersrechtsbijstand
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Aanvullende dekking

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Gemakkelijk opzeggen


Snel premie van de BMW 530 berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de 530? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een invloedrijke variabele is geboortedatum. Jongeren van 21 jaar betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe BMW 530. Aanbieders kijken ook naar variabelen zoals woonplaats (5931DA). De maandpremie in Monster is anders dan een Autoverzekering Boekel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en de dagwaarde van de auto tellen mee. De berekening van jouw premie is dus erg persoonlijk. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je kenteken, schadevrije jaren, postcode in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Check de BMW 530 verzekeringen en stap over In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw 530 afsluiten!