Autoverzekering Opel Mokka Kies de verzekering die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Opel Mokka vergelijken en afsluiten? Momenteel is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ZLM Verzekeringen en niet te vergeten Ditzo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Mokka ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als aantal opgebouwde jaren zonder schade, de aanschafwaarde en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Voer jouw details hierboven in. Dan zoek je supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Opel Mokka! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Fiat Freemont.

Meest vertrouwde verzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Rap overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Handige informatie over het verzekeren van de Opel Mokka Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
Normaliter neem je een verzekering voor een jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Zie ook het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Opel Mokka? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van dekkingen voor jouw eigen Opel Mokka. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een gebruikte Mokka verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je kunt een claim indienen voor schade door natuurgeweld, brandschade, diefstal. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Opel Mokka. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Opel Mokka. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Misschien iets voor jou: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan zul je een trede dalen op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Interessant: De spelregels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Mokka ?

Het maandbedrag voor de Opel Mokka wijkt erg af per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de voornaamste onderdelen.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7755KJ)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De basisdekking van de auto
 • Jouw schadeverleden
 • De cataloguswaarde van het object
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Via deze website vergelijk je bekende autoverzekeraars. Denk aan Aegon, FBTO of bijvoorbeeld VOOROP. We doorzoeken alleen maar verzekeringen die werken met actuele premies en geldige prijzen. Noemenswaardig: de uitkomst is geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Opel sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Goedkoopste verzekering De Goudse.

autoverzekering Opel Mokka


Goedkoopste autoverzekering voor Opel Mokka afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Opel Mokka. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 75-ZPB-3).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (15-09-1977).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Hoeveel KM verwacht je te rijden per jaar?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Opel.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Aanschafwaardegarantie
Hulp bij het afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Pechhulpdekking
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Handige tips & tricks
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Extra korting op pakketten
Handige App

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Unieke extra dekkingen
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Ook ruitschade gedekt
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
14 dagen bedenktijd

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Service in de winkel
Snelle schade afhandeling

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Schade Melden met de App
Contact via social media


Eenvoudig premie van de Opel Mokka berekenen

Wat betaal ik per maand bij een verzekering voor de Mokka ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een welbekend aspect is hoe oud je bent. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 27 of ouder, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een jonge Opel Mokka. Verzekeringen overdenken ook zaken als adresgegevens (2521DH). Het tarief in Heteren kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering s-gravendeel. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en het gebruik van de auto zijn bepalend. Het bedrag per maand is voor iedereen weer uniek. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel postcode, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Opel Mokka verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Mokka afsluiten!