Autoverzekering BMW M2 Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW M2 afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Allianz en niet te vergeten VKG. Vergelijk alle verzekeraars handig en eenvoudig via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw M2? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als type dekking, de geschatte kilometrageen niet te vergeten jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je treft dan binnen mum van tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW M2! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Peugeot 2008.

Erkende verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de BMW M2 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Meestal neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan mag je overstappen. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw BMW M2? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Na de informering over de poliswijziging heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 soorten waarborg types voor jouw vertrouwde BMW M2. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-verzekering
Je M2 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA plus beperkt casco
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door storm, schade aan derden, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All Risk (WA volledige casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW M2. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Dus ook door schade door vandalisme. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW M2. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de extra aanvulling in rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Heb je pech onderweg met de auto? De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder variëren erg per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het niet jouw schuld? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Heb je vaak schade? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Noemenswaardig: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de M2?

De geldende premie voor een BMW M2 kan enorm verschillen per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest cruciale componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6735KN)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je een aantal erkende aanbieders. Bijvoorbeeld De Goudse, nowGo en bijv. Fairzekering. We onderzoeken slechts aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Noemenswaardig: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt jouw resultaten voor BMW indelen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen verzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering SNS.

autoverzekering BMW M2


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M2 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW M2. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 8-TTJ-69).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (6-10-1983).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies het type dekking voor BMW.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Via WhatsApp bereikbaar
Online klantenservice

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Aanvullende dekking

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Unieke Automodus
Online account

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Binnen 1 minuut geregeld
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Eerlijke verzekering
14 dagen bedenktijd

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Ouderwets binnenlopen
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp binnenland
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door rook en brand
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Pechhulp Route Mobiel
Goede telefonische service

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook bedrijfsauto’s
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Voordelig 2e auto verzekeren
Snel schade melden


Goedkoopste premie van de BMW M2 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de M2? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voorname factor is geboortejaar. 21-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan ouderen / senioren, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een nieuwe BMW M2. Verzekeraars kijken ook naar je regio (2485AA). De hoogte van de polis in Gendringen wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Breezand. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en het merk/type auto tellen mee. De berekening van jouw premie is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel eventuele accessoires, schadevrije jaren, geboortedatum in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle BMW M2 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw M2 afsluiten!