Autoverzekering BMW M5 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW M5 vergelijken en afsluiten? Momenteel zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Fairzekering en uiteraard ook Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en moeiteloos via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn M5? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijv. schadehistorie, de dagwaarde maar ook jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW M5! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een polis afsluiten. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Peugeot 207.

Meest vertrouwde aanbieders

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW M5 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Einde contracttermijn
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij de verkoop van je auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw BMW M5? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dit dient als bewijsstuk.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

WA of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie varianten van autoverzekeringen voor de BMW M5. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Een gebruikte M5 verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Betrokken bij een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij tweezijdige schade, schade door storm, schade door natuurgeweld. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW M5. Volledig casco is de benaming van deze optie. De beste dekking haal je met deze polissen. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Auto’s van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor BMW M5. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Het is het overwegen waard: Per jaar max. 1 keer schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Belangrijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Claim je schade? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan daal je niet op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de M5?

De maandpremie voor de BMW M5 varieert erg per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de belangrijkste onderdelen.

 • Jouw woongebied (5373CM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Neem nou Bovag, Ditzo maar ook ZLM Verzekeringen. Wij raadplegen alleen autoverzekeraars waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Alle gevraagde info ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor BMW sorteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering United Insurance.

autoverzekering BMW M5


Goedkoopste autoverzekering voor BMW M5 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW M5. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Doorloop dan het volgende stappenplan.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 22-ZXF-8).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (6-06-1978).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Selecteer de gewenste dekking voor BMW.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lagere premie bij veilig rijden
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Korting voor een 2e auto
Verschillende opties

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Snel online premie berekenen
Online account

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Gemiddeld een 8 op service
Diverse modules kiezen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Ook voor inzittenden
Snel online afsluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Diverse modules kiezen

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp buitenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Inzittenden meeverzekeren
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Maximaal 80% korting
Goede hulp & adviezen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Veel lokale adviseurs
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Afsluiten in 5 snelle stappen
Hulp bij overstappen


Voordeligste premie van de BMW M5 berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij een verzekering voor de M5? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname factor is; hoe oud je bent. 18-jarigen betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, die soms ook al schadevrije jaren opgebouwd hebben. Ook ligt de premie wat hoger bij een nieuwe BMW M5. Verzekeringen analyseren verder ook jouw regio (8780IB). De maandpremie in Blaricum is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Brielle. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) tellen mee. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer hierboven eventuele accessoires, postcode, schadevrije jaren in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle BMW M5 verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw M5 afsluiten!