Autoverzekering Peugeot 207 Vind de verzekeraar die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Peugeot 207 vergelijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Toonaangevende partijen zijn o.a. Avéro Achmea en natuurlijk Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en probleemloos via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn 207 ? De assurantiepremie wordt bepaald door bijvoorbeeld Wa/Wa+/All-risk, type auto en niet te vergeten de hoofdgebruiker. Vul hierboven de gegevens in. Je bekijkt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Peugeot 207! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Ford B-Max.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Zoek naar een betaalbare verzekering, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over het verzekeren van de Peugeot 207 Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ga je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Grofweg zijn hiervoor 3 situaties:

1. Op het einde van contracttermijn
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Verkoop van de auto
Verkoop je de Peugeot 207? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 varianten van verzekeringen voor de Peugeot 207. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA-dekking
Jouw 207 verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? De verzekering regelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade aan derden, brandschade, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Peugeot 207. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goede auto’s van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Peugeot 207. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp add-on
Pech met je auto? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Zo werkt de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-ladder verschillen nogal per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de 207 ?

De hoogte van de premies voor een Peugeot 207 kan enorm verschillen per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke componenten.

 • De omgeving waarin je woont (3595EB)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. O.a. Allsecur, Roxo en bijv. United Insurance. We bekijken uitsluitend autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed onthouden: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

De velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Peugeot rangschikken op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de verzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering vergelijken OHRA.

autoverzekering Peugeot 207


Goedkoopste autoverzekering voor Peugeot 207 afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Peugeot 207. Hoe sluit ik de beste verzekering af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 4-KBZ-68).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (15-06-1962).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies een dekkings type voor Peugeot.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Lagere premie bij veilig rijden
Jaarlijks opzegbaar

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
4 extra zekerheden
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Unieke Automodus
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Initiatief van achmea
Online account

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Dag en nacht contact
Contact via social media

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Score: beoordeeld met 8+
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hulp bij mechanisch defect
Schade melden via internet

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Pechhulp Route Mobiel
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Veel lokale adviseurs
Voor jong en oud geschikt

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Afsluiten in 5 snelle stappen
Hoge klantbeoordeling


Eenvoudig premie van de Peugeot 207 berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de 207 ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een bekende variabele is leeftijd. Beginnende bestuurders moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook ligt de premie wat hoger bij een kostbare Peugeot 207. Autoverzekeraars overdenken ook o.a. adresgegevens (3259LF). Het tarief in Koudekerke kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Schiermonnikoog. Ook het aantal km’s (25.001 tot 30.000) en het merk/type auto zijn bepalend. De maandelijkse afschrijving is voor iedereen weer uniek. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer hierboven huisnummer, kenteken, gewenste dekking in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Vergelijk alle Peugeot 207 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw 207 afsluiten!