Autoverzekering BMW X Serie Vind de verzekeraar die bij jou past


De goedkoopste autoverzekering voor de BMW X Serie vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Bijvoorbeeld ABN AMRO en ook nowGo. Vergelijk de beschikbare assuradeurs handig en gemakkelijk via de vergelijkingstool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Wat is nu de goedkoopste verzekering voor mijn X Serie? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld type dekking, de aanschafwaarde maar ook jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. Het systeem zoekt in luttele minuten de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW X Serie! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Door het gebruik van vergelijkers kun je op eigen houtje – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan Pixo.

De beste autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW X Serie Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Neem de opzegtermijn in acht. Dikwijls is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw BMW X Serie? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Vergeet niet: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 categorieëngaranties voor de BMW X Serie. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Je X Serie verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, een sterretje in je voorruit, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw BMW X Serie. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW X Serie. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Feit: Ook als je een relatief kleine schade claimt, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn X Serie?

De hoogte van de premies voor een BMW X Serie kan enorm verschillen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hierna benoemen wij de belangrijkste variabelen.

 • Jouw postcodegebied (6833HA)
 • Gegevens van de auto
 • Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via deze website vergelijk je bekende organisaties. Zoals Avéro Achmea, Ditzo of bijvoorbeeld Zelf. Wij vergelijken alleen maar assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Noemenswaardig: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor BMW classificeren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering Bovag.

autoverzekering BMW X Serie


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X Serie afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw BMW X Serie. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 1-TTX-99).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (11-06-1975).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor BMW.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Tot 30% veilige rijderskorting
Eenvoudige procedures

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Korting voor een 2e auto
Schade snel afgehandeld

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Handige tips & tricks
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Gemiddeld cijfer van 8+
Hoge klantbeoordeling

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Hulp bij het afsluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Goede polisvoorwaarden
Eenvoudig contract / polis

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Optie verkeersrechtsbijstand
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Hoge kwaliteit focus
Geld snel op je rekening

reaal verzekering

Reaal

Maatwerk
SOS International
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Coöperatieve verzekeraar
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Superhandige App
Simpele website / account


Eenvoudig premie van de BMW X Serie berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de X Serie? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een invloedrijk aspect is geboortejaar. 19-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure BMW X Serie. Verzekeringen kijken ook naar je adresgegevens (2701HH). De premie in Wouw kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Beetsterzwaag. Ook het geschatte aantal km’s (12.001 – 15.000) en de waarde van je auto zijn bepalend. Het tarief is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct schadevrije jaren, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Bekijk alle BMW X Serie verzekeringen en sluit online af In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw X Serie afsluiten!