Autoverzekering BMW X6 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutEen goedkope autoverzekering voor jouw BMW X6 afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bekende voorbeelden zijn Zelf en uiteraard ook ING Bank. Vergelijk ze nu vlot en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de X6? De maandelijkse premie hangt af van onder andere type dekking, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan binnen mum van tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw BMW X6! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot 4007.

Alle toonaangevende autoverzekeraars

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Nu oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Handige informatie over het verzekeren van de BMW X6 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Ook van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
In de regel is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Houd rekening met een opzegtermijn. Dikwijls is dit één maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Neem je afstand van jouw BMW X6? Het contract wordt dan gestopt. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 types dekkingen voor de BMW X6. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
De X6 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, schade aan derden, explosie-schade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de BMW X6. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een keuze gemaakt uit WA, WA+ of Allrisk? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW X6. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je premie omhoog gaat. Let op: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Let op: De regels van de bonus/malus ladder verschillen nogal per assuradeur.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat kost de verzekering van mijn X6?

De premie voor de BMW X6 verschilt nogal per aanbieder. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de voornaamste variabelen.

 • Je postcode / regio (3676FM)
 • soort beveiliging op je auto
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde aanbieders. O.a. Allsecur, Reaal en bijv. Univé. We doorzoeken uitsluitend verzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Goed onthouden: wij geven geen advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor BMW filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen autoverzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Ditzo.

autoverzekering BMW X6


Goedkoopste autoverzekering voor BMW X6 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de BMW X6. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (n.b. 8-TPB-72).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (8-01-1979).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor BMW.
7. Orden de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Aanschafwaardegarantie
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Faire schadeafhandeling
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Handige tips & tricks
Voor jong en oud geschikt

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Gemiddeld cijfer van 8+
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Eerlijke verzekering
Aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Dag en nacht contact
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Jaarlijks opzegbaar

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp buitenland
Gemakkelijk opzeggen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
24 uur per dag hulp
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
SOS International
Snel schade melden

unive verzekering

Univé

Korting op pakketten
Ook zakelijke klanten
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Eigen risico kiezen
Contact via social media


Voordeligste premie van de BMW X6 berekenen

Wat betaal ik per maand bij verzekeringen voor een X6? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekende factor is; hoe oud je bent. Studenten en jongeren betalen normaal vaak meer dan de oudere mensen, met veel schadevrije jaren. Ook betaal je meer bij een jonge BMW X6. Verzekeraars doorzoeken ook factoren als woongebied (7132LE). De hoogte van de polis in Denekamp kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Budel. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 – 25.000) en natuurlijk de dekking tellen mee. Het maandelijkse bedrag is dus een vrij ingewikkelde som. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Vul o.a. geboortedatum, eventuele accessoires, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle BMW X6 verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw X6 afsluiten!