Autoverzekering Born Alle top-verzekeraars op een rijtje


Een goedkope autoverzekering in Born vinden en afsluiten? Tegenwoordig zijn er tientallen verzekeraars. Hierbij kun je denken aan ZLM Verzekeringen en niet te vergeten FBTO. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vliegensvlug en probleemloos via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Born? Het maandbedrag heeft te maken met bijvoorbeeld de gewenste dekking, gebruik van de auto en jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan in luttele minuten een geschikt verzekersinskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot 407.

Bekende verzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Vergelijken bespaart geld

Speur naar een verzekering met laag tarief, en betaal lage prijzen per maand.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Born Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Wanneer het contract afloopt
Normaliter sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Gemiddeld genomen is dit één maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Bij een kenteken overschrijving
Je auto verkocht? Dan wordt de polis stopgezet. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Zoals je misschien weet zijn er 3 varianten van garanties die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA verzekering Born
Jouw auto verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering Born
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Dit dekt vaak onder andere explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade door storm. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering Born
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

All-risk (WA + volledig casco) Auto’s van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Voertuigen ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Born. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Niet gek: Elk jaar een keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp Born
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat geeft een prettig gevoel!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting Born. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Je positie op de ladder daalt dan, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wijken erg af per assuradeur.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Een overzicht van de kosten autoverzekering Born?

De actuele premies in Born kan enorm verschillen per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? In het lijstje hieronder staan de voornaamste elementen.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (5567KB)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • Geschatte kilometrage
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De dagwaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Voorbeelden zijn ANWB, Nationale Nederlanden en bijv. VOOROP. Wij checken enkel organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Belangrijk: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

De velden ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Born verzekeringen indelen op hoogste score of laagste prijzen. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekering. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij Zelf.nl.

autoverzekering Born


Goedkoopste autoverzekering in Born afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Born. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Vul het kenteken in (e.g. 77-ZPP-3).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (26-09-1982).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Born op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
4 extra zekerheden
Hoge klantbeoordeling

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
690.000 klanten gingen je voor
Binnen 10 minuten claimen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Contact via social media

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Ook totaalpakketten
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
WhatsApp service
Snel online afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Online 10% korting
Snelle schade afhandeling

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Tot 85% korting
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Hoge no-claim kortingen
Goede telefonische service


Online verzekeringspremie in Born vergelijken voor jouw model

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Born? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is leeftijd. Jongeren van 23 jaar hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare auto uit Born. Verzekeraars bekijken daarnaast onder andere regio (6639DI). De premie in Meteren is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Bunschoten. Ook het aantal km’s (15.001 tot 20.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De berekening van jouw premie kan dus enorm wisselen. Bereken nu jouw maandlasten. Geef direct aantal kilometers per jaar, schadevrije jaren, postcode in, en je weet het in 2 minuten.

Check de verzekeraars in Born en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!