Autoverzekering Lemmer Begin met besparen op jouw verzekering


Een goedkope autoverzekering in Lemmer afsluiten, via internet? Hedendaags heb je een ruime keuze. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ZLM Verzekeringen en uiteraard ook Reaal. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vliegensvlug en eenvoudig via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Wie wil dat nu niet? Spotgoedkoop je auto verzekeren in Lemmer? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. de gewenste dekking, type auto plus demografische gegevens. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in een paar seconden een geschikt verzekersinskantoor. Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Chevrolet Impala.

De beste autoverzekeraars

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Snel overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Vergelijken bespaart geld

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Lemmer Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Meestal sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij jouw auto? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet je meer betalen? Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Er zijn 3 varianten van garanties om uit te kiezen. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Lemmer
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA plus verzekering Lemmer
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook brandschade, een sterretje in je voorruit, diefstal. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. Allrisk autoverzekering Lemmer
Goed verzekerd met de auto op pad? Sluit dan een all-risk verzekering af. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

All-risk (WA + volledig casco) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Lemmer. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Extra dekking pechhulp Lemmer
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Zo werkt de bonus-malus ladder: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Deze actie heet ook wel no-claimkorting Lemmer. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus regeling variëren erg per verzekering.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Lemmer?

De maandpremie in Lemmer verschilt nogal per verzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de voornaamste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (6199IH)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De verwachte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Aantal positieve/negatieve schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via de vergelijker vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Onder andere Centraal Beheer, National Academic en VKG. Wij checken slechts aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Goed om te weten: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Lemmer verzekeringen filteren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de gekozen verzekeraar. Die gegevens zijn eigenlijk altijd 100% correct. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Overstappen naar ABN AMRO.

autoverzekering Lemmer


Goedkoopste autoverzekering in Lemmer afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk de ‘voordeligste autoverzekering Lemmer. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Vul je nummerbord in (bijvoorbeeld 4-TZL-72).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (6-08-1969).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Lemmer op laagste prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Pechhulpdekking
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Verrekening met garage
Aanvullende dekking

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Zelf eigenrisico kiezen
Dag & nacht schadehulp
Eenvoudig contract / polis

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Initiatief van achmea
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Simpele website / account

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Wettelijke Aansprakelijkheid
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Pakketkorting mogelijk
Hulp bij overstappen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Beoordelingsscore van 7,5+
Diverse modules kiezen

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Goed Geregeld Pakket
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Snel schadeherstel
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Hulp en ondersteuning


Online verzekeringspremie in Lemmer vergelijken voor alle auto’s

Wat is de hoogte van de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Lemmer? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een belangrijke factor is het jaartal van geboorte. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan ervaren bestuurders, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke auto uit Lemmer. Autoverzekeringen onderzoeken ook feiten zoals woongebied (3531CN). Het tarief in Middelharnis kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Oisterwijk. Ook het aantal km’s (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandelijkse afschrijving is dus voor iedereen verschillend. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere schadevrije jaren, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek verzekeraars in Lemmer en start met geld besparen Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!