Autoverzekering Chevrolet Caprice Vergelijk verzekeringen in 1 minuut


De aller-goedkoopste autoverzekering voor de Chevrolet Caprice afsluiten, via internet? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. ABN AMRO en niet te vergeten WitGeld.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en moeiteloos via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Caprice? Het premiebedrag komt tot stand op basis van bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, de dagwaarde en niet te vergeten jouw leeftijd. Voer jouw details hierboven in. Je vindt dan supersnel de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chevrolet Caprice! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Via onze vergelijker kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Peugeot 5008.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Handige informatie over het verzekeren van de Chevrolet Caprice Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw Chevrolet Caprice? Dan wordt de polis stopgezet. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie soorten garanties voor de Chevrolet Caprice. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
De Caprice verzekeren met alleen WA dekking? De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Maak je onverhoopt een ongelukje? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA plus beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Chevrolet Caprice. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Dus ook door schade door vandalisme. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Auto’s van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Chevrolet Caprice. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Niet gek: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp
Pech met je auto? Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De voorwaarden van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was je niet de veroorzaker van deze schade? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dat betekent een malus-situatie, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Opmerkelijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Caprice?

De maandpremie voor de Chevrolet Caprice varieert erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hieronder vind je de belangrijkste elementen.

 • Je woonplaats (2275NE)
 • soort beveiliging op je auto
 • De verwachte kilometrage
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Onder andere AutoWeek, Roxo en bijv. Turien & Co. We onderzoeken slechts organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? De weergegeven verzekeringen kan je voor Chevrolet sorteren op prijs en klant beoordeling. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Bekijk altijd de actuele premie van de aangaande organisatie. Deze zijn altijd leidend.Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering afsluiten bij Aegon.

autoverzekering Chevrolet Caprice


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet Caprice afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Chevrolet Caprice. Hoe vind je nu de laagste premie? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 1-XDF-59).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (25-09-1962).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Chevrolet.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

24 uur, 7 dagen per week
Dag en nacht hulp van centrale
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
4 extra zekerheden
Duidelijke voorwaarden

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Altijd verzekerd de weg op
Wa, WA+ of Allrisk

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Schade in 3 stappen regelen
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Ook totaalpakketten
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Snelle uitbetaling
Eigen risico van slechts €100
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Service award winnaar
Simpel over te sluiten

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Simpele verzekeringskaarten
Geld snel op je rekening

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Schade door rook en brand
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pakketkorting mogelijk
Aanvullende dekking

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Optie rechtshulp-verkeer
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gebruiksvriendelijke App
Snel claims indienen


Online premie van mijn Chevrolet Caprice berekenen

Hoe zit het met de kosten m.b.t. de verzekering van mijn Caprice? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. Bestuurders van 25 jaar of jonger betalen doorgaans meer dan mensen van 26 jaar of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een dure Chevrolet Caprice. Assuradeurs bekijken daarnaast onder andere adresgegevens (3781GE). De hoogte van de polis in Uddel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Bunschoten-Spakenburg. Ook de kilometrage (meer dan 30.001) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving hangt dus van veel zaken af. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct eventuele accessoires, aantal kilometers per jaar, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Chevrolet Caprice verzekeringen en bespaar vandaag nog In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Caprice afsluiten!