Autoverzekering Ommen Vind de goedkoopste verzekeraarDirect de goedkoopste autoverzekering in Ommen vinden en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Aegon en uiteraard ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en eenvoudig via internet. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe doe ik dat? Goedkoop mijn auto verzekeren in Ommen? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar bijvoorbeeld aantal opgebouwde jaren zonder schade, de geschatte kilometrageen niet te vergeten demografische gegevens. Start direct met je gegevens hierboven. Zo vind jij in een paar seconden een passend verzekeringskantoor. Belangrijk: dit is geen advies. D.m.v. de vergelijkers kun je op eigen houtje – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Zie ook onze informatie over Autoverzekering Ford Windstar.

Erkende autoverzekeraars

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, zonder veel moeite.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Alles wat je wilt weten over de auto verzekeren in Ommen Wil je meer weten over hoe dit werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
In de regel neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je er vanaf. Neem de opzegtermijn in acht. Normaliter is dit één maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw voertuig? De overeenkomst wordt ontbonden. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie types waarborg types om uit te kiezen. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Ommen
Jouw auto verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Betrokken bij een ongeval? De verzekering regelt dan schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA plus verzekering Ommen
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA-plus staat bijv. ook garant voor een sterretje in je voorruit, brandschade, schade door natuurgeweld. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All risk autoverzekering Ommen
Goed verzekerd met de auto op pad? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

WA+ volledig casco (all-risk) Goede auto van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Goede auto’s van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Verouderde van 10 jaar of ouder

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Ommen. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra pechhulp Ommen
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Ommen. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Goed om te weten: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wijken erg af per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Belangrijk: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zak je op de ladder.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Ommen?

De actuele premies in Ommen verschilt nogal per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest cruciale elementen.

 • Jouw woongebied (2799CI)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Jouw schadeverleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Business of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je vertrouwde autoverzekeraars. Onder andere De Goudse, FBTO en bijv. VOOROP. Wij checken uitsluitend verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Feit: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Ommen verzekeringen klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de aangaande organisatie. Deze zijn altijd leidend.Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Autoverzekering vergelijken Univé.

autoverzekering Ommen


Goedkoopste autoverzekering in Ommen afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Ommen. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Nummerbord invullen (e.g. 2-ZRP-35).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (3-10-1992).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking.
7. Orden de goedkoopste autoverzekeraar uit Ommen op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Wa, WA+ of Allrisk

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Goede pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
690.000 klanten gingen je voor
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Gemiddeld cijfer van 8+
Jaarlijks opzegbaar

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Ook totaalpakketten
Eenvoudige procedures

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Extra korting op pakketten
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Ook complete pakketten
Snelle schade afhandeling

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pakketkorting mogelijk
Met aanvullende modules

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Beoordelingsscore van 7,5+
Goede telefonische service

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Ook bedrijfsauto’s
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gezinsautoregeling
Simpele website / account


Snel verzekeringspremie in Ommen vergelijken voor alle modellen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Ommen? Dat hangt van een aantal zaken af. Een invloedrijke factor is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders betalen normaal vaak meer dan de mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een prijzige auto uit Ommen. Assuradeurs overdenken ook o.a. regio (6138DJ). Het maandbedrag in Urmond is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Sluis. Ook het aantal km’s (meer dan 30.001) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Voer nu je kenteken, eventuele accessoires, gewenste dekking in, en je weet het in 2 minuten.

Check de verzekeraars in Ommen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!