Autoverzekering Chrysler Le Baron Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe goedkoopste autoverzekering voor de Chrysler Le Baron bekijken en afsluiten? Tegenwoordig bestaan er een hoop autoverzekeraars. O.a. Fairzekering en ook Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Le Baron? Het maandbedrag wordt bepaald door variabelen als schadevrije jaren, de cataloguswaarde en bijvoorbeeld jouw woonplaats. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Chrysler Le Baron! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Porsche Carrera.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Snel overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering met een paar klikken.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Chrysler Le Baron Meer weten over overstappen? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Vaak is de duur van een polis ongeveer één jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Houd rekening met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop je de Chrysler Le Baron? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: zorg dat je het vrijwaringsbewijs bewaart. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na de informering over de poliswijziging kun je een maand lang opzeggen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 varianten van dekkingen voor jouw Chrysler Le Baron. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
De Le Baron verzekeren met WA (wettelijke aansprakelijkheid)? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze variant dekt meer dan standaard WA. Zo dekt deze vorm ook een sterretje in je voorruit, schade door storm, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Kies van natuurlijk All-risk voor Chrysler Le Baron. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Chrysler Le Baron. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Feit: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Neem dit in acht: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede variëren erg per verzekeraar.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn Le Baron?

Het maandbedrag voor de Chrysler Le Baron wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? Je vindt hieronder de meest invloedrijke variabelen.

 • Jouw woongebied (9886KJ)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De basisdekking van de auto
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Aard van het gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je vertrouwde verzekeringen. O.a. Bovag, Generali of bijvoorbeeld WitGeld.nl. Wij vergelijken enkel aanbieders waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let op: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Chrysler klasseren op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Chrysler Le Baron


Goedkoopste autoverzekering voor Chrysler Le Baron afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Chrysler Le Baron. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 69-ZPB-5).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (13-07-1983).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De verwachte kilometrage?
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Chrysler.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Hulp en ondersteuning

ditzo verzekering

Ditzo

Erg klantvriendelijk
Korting voor een 2e auto
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
4 jaar FOCWA-garantie
Simpele website / account

inshared verzekering

Inshared

Tot 80% no-claim korting
Eerlijke verzekering
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Zelf je garage kiezen
Duurzame verzekeraar
Wa, WA+ of Allrisk

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks te wijzigen
Unieke extra dekkingen
Wa, WA+ of Allrisk

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Pechhulp buitenland
Verschillende opties

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
Verkeersschadeverzekering
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
SOS International
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Optie rechtshulp-verkeer
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gebruiksvriendelijke App
Gebruiksvriendelijke website


Online premie van mijn Chrysler Le Baron berekenen

Hoe hoog is de premie bij een verzekering voor de Le Baron? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle variabele is hoe oud je bent. Jongeren van 23 jaar betalen doorgaans meer dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Chrysler Le Baron. Verzekeraars onderzoeken ook jouw postcode (7897FH). De premie in Helmond kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Deurne. Ook het aantal kilometers (15.001 tot 20.000) en het merk/type auto hebben invloed. De maandpremie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Vul o.a. schadevrije jaren, kenteken, aantal kilometers per jaar in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Vergelijk alle Chrysler Le Baron verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Le Baron afsluiten!