Autoverzekering Citroen Grand C4 Picasso Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Citroen Grand C4 Picasso vinden en afsluiten? Momenteel bestaan er een hoop autoverzekeraars. Hierbij kun je denken aan De Goudse en uiteraard ook Nationale Nederlanden. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en moeiteloos via internet. En dat voel je in je portemonnee. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Grand C4 Picasso? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als soort dekking, type auto en jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Citroen Grand C4 Picasso! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. Met de vergelijkingsmodule kun je – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Renault Modus.

Erkende autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Nu oversluiten

Sluit een nieuwe verzekering af, met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Citroen Grand C4 Picasso Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Lees hieronder onze handige FAQ.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Van plan om over te stappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Hierna kun je opzeggen. Neem de opzegtermijn in acht. Deze is vaak 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Citroen Grand C4 Picasso? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Vergeet niet: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er zijn 3 soorten garanties voor jouw eigen Citroen Grand C4 Picasso. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA-verzekering
Een gebruikte Grand C4 Picasso verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je kunt een claim indienen voor brandschade, tweezijdige schade, een sterretje in je voorruit. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Citroen Grand C4 Picasso. Een andere naam is WA volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Auto ouder dan 10 jaar De (verplichte) WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Citroen Grand C4 Picasso. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Handig: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp
De kans op pech is best groot. Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan ga je naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Interessant: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Grand C4 Picasso?

De premie voor de Citroen Grand C4 Picasso wijkt erg af per aanbieder. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de meest betekenisvolle componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (2296KN)
 • Gegevens van de auto
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De geboortedatum van de bestuurder
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Het gebruik van de auto: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende organisaties. Neem nou ASR, ING Bank of Zelf. We bekijken alleen organisaties die werken met actuele premies en geldige prijzen. Let wel: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle gegevens ingevoerd? Dan kun je de aanbieders voor Citroen filteren op hoogste score of laagste prijzen. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de aangaande organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij nowGo.

autoverzekering Citroen Grand C4 Picasso


Goedkoopste autoverzekering voor Citroen Grand C4 Picasso afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Citroen Grand C4 Picasso. Hoe vind je nu de laagste premie? Let op het stappenplan hieronder.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 2-TFK-58).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (7-05-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het verwachte aantal kilometers per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Citroen.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Lage premie + ledenkorting
Voor jong en oud geschikt

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Pechhulpdekking
Aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Hoge klantbeoordeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Interessante bonusladder
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Collectieve insteek
Eenvoudig contract / polis

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringVeel vrijheid en keuzes
Online klantenservice

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Unieke extra dekkingen
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pechhulp binnenland
Simpele website / account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door diefstal
Handige overstaphulp

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Handige overstaphulp

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Coöperatieve verzekeraar
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Gebruiksvriendelijke App
Eenvoudig uitbreiden


Goedkoopste premie van de Citroen Grand C4 Picasso berekenen

Hoe zit het met de kosten voor de autoverzekering van de Grand C4 Picasso? Dat hangt van een aantal zaken af. Een voorname factor is leeftijd. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 26 jaar of ouder, met veel schadevrije jaren. Ook ligt de premie wat hoger bij een dure Citroen Grand C4 Picasso. Verzekeringen onderzoeken ook je woongebied (9886MK). De premie in Raalte is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Dronryp. Ook het verwachte aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig worden meegenomen. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu jouw maandlasten. Geef nu jouw huisnummer, hoofdbestuurder, kenteken in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle Citroen Grand C4 Picasso verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Grand C4 Picasso afsluiten!