Autoverzekering Chevrolet Kalos Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De goedkoopste autoverzekering voor de Chevrolet Kalos afsluiten, via internet? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. Bovag en ZEKUR. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Kalos? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. dekking, aanvullende modules, de dagwaarde plus jouw geboortedatum. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan binnen 10 seconden tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Chevrolet Kalos! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Gebruik je onze vergelijker dan kun je zelfstandig – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar selecteren. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Peugeot Camper.

Erkende autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Rap overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over het verzekeren van de Chevrolet Kalos Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna kun je het ontbinden. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Veelal is dat een maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop je de Chevrolet Kalos? De overeenkomst wordt ontbonden. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 varianten van basisdekkingen voor de Chevrolet Kalos. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Jouw Kalos verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Je verzekeraar behandelt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Zo dekt deze vorm ook explosie-schade, brandschade, schade aan derden. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van natuurlijk All-risk voor Chevrolet Kalos. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Chevrolet Kalos. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met extra aanvulling in rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claimbeschermer
Neem je een No-claimbeschermer? Slim: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Let op: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Extra pechhulp
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, hoe lager je premie. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan wordt je beloond met een korting op de premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Claim je schade? Dan daal je op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Belangrijk: De regels van de bonus/malus-regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je meer premie.
 • Interessant: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal daal je een treetje.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Kalos?

Het maandbedrag voor de Chevrolet Kalos varieert erg per autoverzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Graag noemen we de belangrijkste onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (9371LA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Gebruikstype: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeraars. Onder andere Aegon, Generali of bijvoorbeeld VOOROP. We onderzoeken slechts autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Chevrolet ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande aanbieder. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Autoverzekering afsluiten bij HEMA.

autoverzekering Chevrolet Kalos


Goedkoopste autoverzekering voor Chevrolet Kalos afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Chevrolet Kalos. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk het handige stappenplan.

1. Vul het kenteken in (zoals 9-SPS-58).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (1-08-1969).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Chevrolet.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Interessante ledenkorting
Geld snel op je rekening

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede pechhulpdekking
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Verrekening met garage
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Dekking binnen & buitenland
Verschillende opties

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Veel vrijheid en keuzes
Schade snel afgehandeld

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Winnaar van vele prijzen
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Online 10% korting
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hulp bij mechanisch defect
Voor jong en oud geschikt

reaal verzekering

Reaal

Telefonische hulplijn
Maximaal 80% korting
Online schade melden

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
Ook bedrijfsauto’s
Eenvoudig contract / polis

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Aanvullende modules


Voordeligste premie van de Chevrolet Kalos berekenen

Wat is de hoogte van de premie voor het verzekeren van de Kalos? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is hoe oud je bent. 23-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een zware Chevrolet Kalos. Aanbieders onderzoeken ook o.a. postcode (8422IC). De hoogte van de polis in Andel kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Chaam. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (meer dan 30.001) en natuurlijk de dekking worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving is voor elke bestuurder weer anders. Bereken nu jouw maandlasten. Geef snel eventuele accessoires, huisnummer, aantal kilometers per jaar in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Chevrolet Kalos verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Kalos afsluiten!