Autoverzekering Subaru Vivio Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Vivio bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Hierbij kun je denken aan Avéro Achmea en Turien & Co. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Vivio ? Het maandbedrag wordt berekend door te kijken naar factoren als de gewenste dekking, de waarde van je auto plus jouw woonplaats. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Vivio! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Lancia Thema.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Snel overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Subaru Vivio Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Op het einde van contracttermijn
Veelal is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gebruikelijk is dat een maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Subaru Vivio? Dan wordt de polis stopgezet. Dit proces wordt gestart na de kenteken overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie varianten van dekkingen voor jouw vertrouwde Subaru Vivio. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jouw Vivio verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door storm, schade na blikseminslag, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Subaru Vivio. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Dus ook schade ten gevolge van een technisch mankement. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Voertuigen ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Subaru Vivio. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Door middel van extra aanvulling in rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een jaar zonder schade gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Wel schade aan de auto? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed onthouden: De voorwaarden van de bonus/malus-trede variëren erg per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? De ladder speelt dan vaak geen rol.
 • Claim je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en betaal je extra toeslag.
 • Goed om te weten: Bij elke schade, groot of klein, daal je een treetje.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Vivio ?

De maandpremie voor de Subaru Vivio verschilt nogal per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (7590FK)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Aard van het gebruik: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende verzekeringen. Zoals Promovendum, nowGo en WitGeld.nl. Wij controleren uitsluitend verzekeringen waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Subaru sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Check altijd de voorwaarden van de betreffende organisatie. Deze zijn altijd leidend.Op deze website vind je ook info over WA-verzekering ABN AMRO.

autoverzekering Subaru Vivio


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Vivio afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Subaru Vivio. Hoe vind je nu de laagste premie? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 3-KBK-07).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (12-03-1987).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Subaru.
7. Filter de verzekeraars op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Dag en nacht hulp van centrale
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Hulp en ondersteuning

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Altijd verzekerd de weg op
Schade melden via internet

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Snel online premie berekenen
Supersnel geregeld

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Ook totaalpakketten
Hulp bij overstappen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Met aanvullende modules

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Score: beoordeeld met 8+
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Eenvoudige procedures

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Verkeersschadeverzekering
Schade snel afgehandeld

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Wegslepen na ongeluk
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Unieke Univé Pechhulp
WA, WA+ of All Risk
Snel online afsluiten

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Voordelig 2e auto verzekeren
Contact via social media


Eenvoudig premie van de Subaru Vivio berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn Vivio ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle factor is hoe oud je bent. Jongeren van 22 jaar betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een sjieke Subaru Vivio. Autoverzekeringen kijken ook naar bijv. postcode (3533BL). De maandpremie in Schoonhoven is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Venhuizen. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (15.001 – 20.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. De berekening van jouw premie is dus voor iedereen verschillend. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Geef snel geboortedatum, eventuele accessoires, schadevrije jaren in, en vergelijk de meest populaire verzekeraars.

Check de Subaru Vivio verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Vivio afsluiten!