Autoverzekering Renault Safrane Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Renault Safrane bekijken en afsluiten? Op dit moment bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bijvoorbeeld Delta Lloyd en Klaverblad. Vergelijk alle verzekeraars vliegensvlug en zonder moeite met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Safrane ? Het premiebedrag wordt bepaald door bijv. Wa/Wa+/All-risk, de geschatte kilometragemaar ook jouw leeftijd. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen een paar minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Renault Safrane! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelfstandig – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Hyundai I20.

Alle populaire aanbieders

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Direct overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Renault Safrane Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Contractvervaldatum
In de regel sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Daarna kun je er vanaf. Houd rekening met een opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop jij jouw Renault Safrane? dan beëindigt de overeenkomst. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Schiet het polisbedrag omhoog? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 types garanties voor de Renault Safrane. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Jullie Safrane verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Renault Safrane. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Renault Safrane. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de dekking voor aanvullende rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Je kunt dan per jaar een schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp
Pech met je auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe minder schade je hebt, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan gaan de maandelijkse lasten omlaag. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus ladder lopen uiteen per verzekering.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je meer premie.
 • Opmerkelijk: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Safrane ?

De geldende premie voor een Renault Safrane wijkt erg af per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de belangrijkste factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (8813NL)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • De gekozen dekkingsvoorwaarden (WA v.s. All-risk)
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je een aantal erkende verzekeringen. Neem nou Aon Direct, Roxo en ZLM Verzekeringen. We bekijken alleen maar autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: de vergelijking is geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je het formulier voltooid? Dan kun je de aanbieders voor Renault klasseren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Check altijd de voorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over WA-verzekering Centraal Beheer Achmea.

autoverzekering Renault Safrane


Goedkoopste autoverzekering voor Renault Safrane afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Renault Safrane. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Gebruik deze handige stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld JZ-199-L).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (23-01-1966).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies het type dekking voor Renault.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Hoge korting bij veilige rijstijl
Goede hulp & adviezen

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Faire schadeafhandeling
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Altijd verzekerd de weg op
Schade snel afgehandeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Eerlijke verzekering
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Ouderwets binnenlopen
14 dagen bedenktijd

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
WhatsApp service
Helder polisblad

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Pakketkorting mogelijk
Supersnel geregeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hoge kwaliteit focus
Contact via social media

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Verhaalsbijstand
Geld snel op je rekening

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Optie rechtshulp-verkeer
Online klantenservice

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Hoge no-claim kortingen
Gemakkelijk opzeggen


Snel premie van de Renault Safrane berekenen

Hoe hoog is de premie voor het verzekeren van de Safrane ? Dat hangt van een aantal zaken af. Een betekenisvolle variabele is leeftijd. Jongeren van 22 jaar hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook ligt de premie wat hoger bij een recent gekochte Renault Safrane. Aanbieders houden ook rekening met bijvoorbeeld postcode (8675FM). De premie in Boxtel wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Stramproy. Ook het aantal kilometers (10.001 – 12.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. Het tarief kan dus enorm wisselen. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct geboortedatum, huisnummer, postcode in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Renault Safrane verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Safrane afsluiten!