Autoverzekering Daewoo Nubira Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe goedkoopste autoverzekering voor de Daewoo Nubira bekijken en afsluiten? Op dit moment zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn AutoWeek en uiteraard ook Unigarant. Vergelijk de bekende autoverzekeraars vlot en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Nubira? Het maandbedrag wordt bepaald door variabelen als schadevrije jaren, type auto maar ook jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je checkt dan in luttele minuten de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daewoo Nubira! Vergeet niet dat deze website geen advies geeft. Met de vergelijkingsmodule kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Saab 9-5.

De beste autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken bespaart geld

Sluit de voordeligste verzekering af, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Daewoo Nubira Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
In het algemeen sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij de Daewoo Nubira? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je een bedenktijd van 30 dagen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij differentiëren 3 categorieëndekkingen voor jouw Daewoo Nubira. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA
Een nieuwe Nubira verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? Dan betaalt jouw verzekeraar de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. een sterretje in je voorruit, schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Kies van natuurlijk All-risk voor Daewoo Nubira. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook als het je eigen schuld is. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Auto’s van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Auto’s van 10 jaar of ouder De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan zijn er nog extra dekkingen voor de Daewoo Nubira. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een aanvullende verzekering voor rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Neem dit in acht: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe lager je schadeclaims, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Heb je wel schade? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Feit: De spelregels van de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je extra toeslag.
 • Noemenswaardig: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Nubira?

Het maandbedrag voor de Daewoo Nubira kan enorm verschillen per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Hierna benoemen wij de meest betekenisvolle componenten.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (6335DH)
 • Natuurlijk de auto waar het om gaat
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: B2B of juist B2C voorwaarden

Verzekeraars vergelijken; welke spelers doen mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je bekende assuradeurs. O.a. De Goudse, Interpolis of VOOROP. Wij controleren alleen maar aanbieders die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: dit is geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Daewoo rangschikken op laagste prijs en best beoordeeld. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen autoverzekering. Dat zijn de geldende voorwaarden. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij Allianz.

autoverzekering Daewoo Nubira


Goedkoopste autoverzekering voor Daewoo Nubira afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daewoo Nubira. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 10-ZTL-4).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (5-10-1964).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies het type dekking voor Daewoo.
7. Kies de goedkoopste verzekeraar en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Binnen 5 minuten afsluiten
Unieke schadehulp
Met aanvullende modules

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
4 extra zekerheden
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Veilige AutoModus
Handige overstaphulp

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Dag & nacht schadehulp
Diverse modules kiezen

inshared verzekering

Inshared

We all benefit
Voor het hele gezin
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Gewoon goede verzekering
Extra korting op pakketten
Simpel over te sluiten

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
WhatsApp service
Eenvoudige procedures

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Elke maand aanpasbaar
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Tot 85% korting
Snelle schade afhandeling

reaal verzekering

Reaal

Met handige filmpjes
Schadegarant bedrijven
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Ook zakelijke klanten
Schade snel afgehandeld

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Schade Melden met de App
24/7 schade melden


Voordeligste premie van de Daewoo Nubira berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het verzekeren van de Nubira? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een voornaam aspect is hoe oud je bent. Jongeren t/m 23 hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de maandtarieven duurder bij een kostbare Daewoo Nubira. Autoverzekeraars analyseren verder ook variabelen zoals regio (1041HG). Het maandbedrag in Hoogersmilde is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Ell. Ook het verwachte aantal kilometers (25.001 – 30.000) en het gebruik van de auto worden meegenomen. Het maandelijkse bedrag is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. schadevrije jaren, kenteken, hoofdbestuurder in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Daewoo Nubira verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Nubira afsluiten!