Autoverzekering BMW 520 Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de BMW 520 afsluiten? Hedendaags bestaan er een hoop autoverzekeraars. Toonaangevende partijen zijn o.a. EAG Assuradeuren en niet te vergeten VVS. Vergelijk alle verzekeraars vlot en eenvoudig met onze tool. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw 520? De maandelijkse premie wordt bepaald door bijv. de gewenste dekking, gebruik van de auto plus jouw leeftijd. Start direct met je gegevens hierboven. Je vindt dan in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW 520! Goed om te weten: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kun je – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Opel Kadett.

Erkende autoverzekeringen

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Check de goedkoopste verzekeraar met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de BMW 520 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dan is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Deze is vaak 1 maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Neem je afstand van jouw BMW 520? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je daarvoor een aantal weken de tijd. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

WA of All Risk?

Wij distantiëren drie categorieënverzekeringen voor jouw eigen BMW 520. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA
Jullie 520 verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Dan betaalt jouw verzekeraar kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA plus variant biedt veel meer dekking. WA+ dekt ook o.a. schade aan derden, schade door storm, tweezijdige schade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW 520. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook schade veroorzaakt door slippen. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Goede auto van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de BMW 520. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Opvallend: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra pechhulp
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je wel schade? Je positie op de ladder daalt dan, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Opmerkelijk: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-regeling wijken erg af per verzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Let op: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een 520?

De premie voor de BMW 520 kan enorm verschillen per aanbieder. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hieronder vind je de voornaamste variabelen.

 • Jouw postcodegebied (2196BJ)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: B2B of juist B2C voorwaarden

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je bekende verzekeringen. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, Lancyr maar ook Univé. Wij controleren enkel organisaties die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor BMW rangeren op de goedkoopste prijs of beste rating. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande autoverzekering. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering Aegon.

autoverzekering BMW 520


Goedkoopste autoverzekering voor BMW 520 afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de BMW 520. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (bijv. 3-XXN-93).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (26-07-1964).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor BMW.
7. Filter de verzekeraars op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Binnen 2 minuten afsluiten
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Verrekening met garage
Eenvoudig contract / polis

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Snel online premie berekenen
Gebruiksvriendelijke website

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Goede verkeersrechtsbijstand
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Unieke extra dekkingen
Online schade melden

fbto verzekering

FBTO

24/7 FBTO Alarmcentrale
Simpele verzekeringskaarten
Schade melden via internet

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Hulp bij mechanisch defect
Duidelijke voorwaarden

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
WA , WA+ & Volledig Casco
Aanpassen & upgraden

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
WA, WA+ of All Risk
Hulp en ondersteuning

ohra verzekering

OHRA

Passende dekking elke auto
Bereikbaar via WhatsApp
Jaarlijks opzegbaar


Voordeligste premie van de BMW 520 berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten voor de verzekering van mijn 520? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekend aspect is geboortejaar. 22-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan meer ervaren automobilisten, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een dure BMW 520. Verzekeraars bekijken daarnaast bijv. regio (9708MD). Het maandbedrag in Berghem kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Blokker. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en natuurlijk de dekking zijn bepalend. De maandpremie is dus voor iedereen verschillend. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct geboortedatum, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Doorzoek BMW 520 verzekeringen en bespaar vandaag nog Binnen een paar minuten een autoverzekering voor jouw 520 afsluiten!