Autoverzekering Saab 9-7X Vergelijk verzekeringen in 1 minuutDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Saab 9-7X afsluiten, via internet? Op dit moment zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Bijvoorbeeld Aon Direct en niet te vergeten ZEKUR. Vergelijk alle aanbieders vlug en eenvoudig met onze tool. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de 9-7X ? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar bijv. de gewenste dekking, privé of zakelijk gebruik maar ook jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Je vindt dan in luttele minuten de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Saab 9-7X! Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Isuzu D-Max.

Erkende verzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering zonder veel moeite.

Bespaar vele euro's

Bereken voor jou de voordeligste verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Saab 9-7X Zoek je aanvullende informatie? Bekijk hieronder dan naar relevantie informatie.

Wanneer kan ik opzeggen?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Einde contracttermijn
Meestal heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dan kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. In het algemeen is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Saab 9-7X? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Opzeggen is dan een rechtsgeldige actie. Na wijziging van de polis wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

WA of All Risk?

We onderscheiden drie categorieëndekkingen voor jouw Saab 9-7X. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Jullie 9-7X verzekeren met een WA polis? Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan de eventuele kosten bij de tegenpartij.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade aan derden, diefstal, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Saab 9-7X. In de volksmond ook wel WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Een beperkt casco WA polis
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan zijn er een aantal aanvullende modules voor de Saab 9-7X. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Opvallend: het aantal schadevrije jaren wordt na beneden bijgesteld.

4. Pechhulp module
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe minder schade je hebt, des te meer korting op je autoverzekering. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, wat resulteert in een hogere premie.

 • Let op: De regels van de bonus/malus-trede verschillen nogal per verzekering.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Er vindt dan vaak geen ladder correctie plaats.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Interessant: Ook bij een hele kleine schade val je terug op de bonus/malus ladder.

Wat kost de verzekering van mijn 9-7X ?

De maandpremie voor de Saab 9-7X varieert erg per verzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de belangrijkste componenten.

 • Je woonplaats (6002BL)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gewenste dekking
 • Jouw bonus/malus-positie
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. O.a. Delta Lloyd, Reaal en bijv. Fairzekering. Wij vergelijken puur autoverzekeraars die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Belangrijk: dit is geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Saab classificeren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de verzekering. Dit is de basis van elke verzekering. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Bovag.

autoverzekering Saab 9-7X


Goedkoopste autoverzekering voor Saab 9-7X afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Saab 9-7X. Hoe vind je nu de laagste premie? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (bijvoorbeeld 59-ZPB-3).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (20-11-1996).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Maak een keuze uit WA, beperkt casco of volledig casco voor Saab.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Via WhatsApp bereikbaar
24/7 schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Pechhulpdekking
Jaarlijks opzegbaar

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
Duidelijke voorwaarden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Schade in 3 stappen regelen
Aanpassen & upgraden

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Geld snel op je rekening

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Dag en nacht contact
Diverse modules kiezen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Ook ruitschade gedekt
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde bij allrisk
Schade door diefstal
Verschillende opties

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Goed Geregeld Pakket
Binnen 10 minuten claimen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Klantbeoordeling 8+
Duidelijke voorwaarden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
No-claimkorting tot wel 82%
Snelle schade afhandeling


Snel premie van de Saab 9-7X berekenen

Welke kosten komen er kijken bij verzekeringen voor een 9-7X ? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een belangrijke factor is hoe oud je bent. 23-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook zijn de kosten wat meer bij een nieuwe Saab 9-7X. Autoverzekeringen houden ook rekening met o.a. woongebied (9714AM). De premie in Sellingen is anders dan een Autoverzekering Terwolde. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Voer o.a. postcode, schadevrije jaren, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Doorzoek Saab 9-7X verzekeringen en vind de goedkoopste In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw 9-7X afsluiten!