Autoverzekering Elsloo De voordeligste verzekeraar in 2 minutenDe aller-goedkoopste autoverzekering in Elsloo online afsluiten? Tegenwoordig heb je een ruime keuze. Toonaangevende partijen zijn o.a. EAG Assuradeuren en niet te vergeten Univé. Vergelijk de bekende autoverzekeraars handig en eenvoudig via internet. En dat voel je in je portemonnee. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Elsloo? Jouw premie wordt berekend door te kijken naar zaken als soort dekking, de aanschafwaarde plus jouw regio. Vul hierboven de gegevens in. Je treft dan in luttele minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelf – aan de hand van jouw data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Suzuki Swift.

Populaire autoverzekeringen

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in minder dan 5 minuten.

Vergelijken bespaart geld

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Elsloo Zoek je aanvullende informatie? Lees hieronder onze handige FAQ.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Verkoop jij jouw auto? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij differentiëren 3 categorieënverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Wettelijk aansprakelijkheid, beperkt casco of volledig casco. Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering Elsloo
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Dus rijd je tegen een andere auto aan? Jouw assuradeur betaalt dan schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA-plus verzekering Elsloo
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Zo dekt deze vorm ook schade door botsing met dieren, diefstal, een sterretje in je voorruit. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering Elsloo
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Een basisdekking gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Elsloo. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Hiervan zijn 2 unieke opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van rechtsbijstand aanvullende dekking heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Korting op No-claim
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Iets voor jou? Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Opvallend: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Handig: pechhulp Elsloo
Heb je pech onderweg met de auto? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. We spreken dan over de no-claimkorting Elsloo. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Neem dit in acht: De voorwaarden van de bonus/malus-trede lopen uiteen per autoverzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, val je terug op de bonus/malus ladder.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Elsloo?

Het maandbedrag in Elsloo wijkt erg af per autoverzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Hierna benoemen wij de voornaamste componenten.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (4084IB)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • De verwachte kilometrage
 • Het geboortejaar van de verzekerde
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • het aantal aantoonbare schadevrije jaren
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Onder andere De Goudse, Lancyr of De Zeeuwse. Wij controleren uitsluitend autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Van belang: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? Jij kan alle verzekeraars voor Elsloo verzekeringen klasseren op laagste prijs en best beoordeeld. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Check altijd de voorwaarden van de betreffende assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij United Insurance.

autoverzekering Elsloo


Goedkoopste autoverzekering in Elsloo afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Elsloo. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (bijvoorbeeld 2-TXK-17).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (25-03-1994).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Selecteer de gewenste dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Elsloo op laagste prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Haal-en brengservice
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Goede rechtsbijstand
Eenvoudig uitbreiden

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Speciale AutoModus App
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Hoge klantenbeoordeling
Wa, WA+ of Allrisk

inshared verzekering

Inshared

Hoge klantbeoordeling
Ook totaalpakketten
Simpel over te sluiten

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Geen poliskosten
Gemakkelijk opzeggen

allsecur verzekering

Allsecur

Onderdeel van Allianz
Winnaar van vele prijzen
Contact via social media

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Snel online afsluiten
Online account

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Prettige bonusladder
Schade door rook en brand
Snel claims indienen

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Onderdeel van Vivat
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Klantbeoordeling 8+
Aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Gebruiksvriendelijke App
Helder polisblad


Online verzekeringspremie in Elsloo vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken bij een autoverzekeringsmaatschappij Elsloo? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is geboortedatum. 21-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 27 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook betaal je meer bij een dure auto uit Elsloo. Assuradeurs doorzoeken ook aspecten als postcodegebied (2013DN). De hoogte van de polis in Lopik wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Haarle. Ook het aantal km’s (10.001 tot 12.000) en de waarde van je auto tellen mee. De hoogte van jouw premie is voor elke bestuurder weer anders. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef snel hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar, geboortedatum in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle verzekeraars in Elsloo en stap over Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!