Autoverzekering Daihatsu Trevis Eenvoudig verzekeringen vergelijkenDe aller-goedkoopste autoverzekering voor de Daihatsu Trevis vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er tientallen verzekeraars. Gerespecteerde organisaties zijn bijv. Bovag en natuurlijk VOOROP. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Trevis? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, type auto maar ook jouw geboortedatum. Voer jouw details hierboven in. Je achterhaalt in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Daihatsu Trevis! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – op basis van jouw gegevens – een aanbieder kiezen. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Zie ook onze informatie over Autoverzekering Seat Ibiza.

Alle populaire aanbieders

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met weinig inspanning.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Praktische informatie over het verzekeren van de Daihatsu Trevis Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Wanneer kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Wil je overstappen? Dan wordt het tijd om de verzekeringspolis te beëindigen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Gemiddeld genomen is de duur van een polis ongeveer één jaar. Vanaf dan kun je opzeggen. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gemiddeld genomen is dit één maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij een kenteken overschrijving
Verkoop je de Daihatsu Trevis? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? In dat geval kun je overstappen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

We onderscheiden drie types zekerheden voor jouw Daihatsu Trevis. Volledige All-risk of juist alleen WA of WA plus / beperkt casco. Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Jullie Trevis verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan is alleen schade aan anderen verzekerd. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor schade door botsing met dieren, brandschade, schade na blikseminslag. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All Risk (WA volledige casco)
Zorgeloos de weg op met je auto? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Daihatsu Trevis. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaar WA+ volledig casco (all-risk)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Basis WA

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Daihatsu Trevis. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Via de rechtsbijstand aanvullende dekking ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claimbeschermer
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Ideaal: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Neem dit in acht: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
Sta je met pech langs de weg? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe langer zonder schade, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan heb je wellicht recht op een klein voordeeltje. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij echter schade gereden? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder wisselen nogal eens per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan blijft je positie op de ladder hetzelfde.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat is de maandelijkse premie van de verzekering van mijn Trevis?

De actuele premie voor de Daihatsu Trevis loopt uiteen per assuradeur. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Op deze pagina vind jij de voornaamste onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (4636BC)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Denk aan Centraal Beheer, HEMA en onder andere ZLM Verzekeringen. Wij checken enkel aanbieders die werken met actuele premies en geldige prijzen. Feit: wij geven geen advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Heb je alle details ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Daihatsu rangeren op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen verzekeraar. Dat zijn de geldende voorwaarden. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Auto verzekeren bij Avéro Achmea.

autoverzekering Daihatsu Trevis


Goedkoopste autoverzekering voor Daihatsu Trevis afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Daihatsu Trevis. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (e.g. 73-ZXK-3).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (21-07-1962).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Geschatte kilometrage.
6. Kies het type dekking voor Daihatsu.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Aanschafwaardegarantie
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Korting voor een 2e auto
Snelle schade afhandeling

interpolis verzekering

Interpolis

Voertuighulp mogelijk
Samenwerking met Rabobank
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
Gemiddeld cijfer van 8+
Voor jong en oud geschikt

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Eerlijke verzekering
Gebruiksvriendelijke website

klaverblad verzekering

Klaverblad

Een royale verzekeringEigen risico van slechts €100
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar van vele prijzen
Verschillende opties

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Pechhulp binnenland
14 dagen bedenktijd

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
24 uur per dag hulp
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Pakketkorting mogelijk
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Goede telefonische service

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Schade Melden met de App
Gemakkelijk opzeggen


Online premie van mijn Daihatsu Trevis berekenen

Wat is de hoogte van de premie m.b.t. de verzekering van mijn Trevis? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvolle variabele is hoe oud je bent. 21-jarigen betalen doorgaans meer dan ervaren bestuurders, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook zijn de kosten wat meer bij een sjieke Daihatsu Trevis. Verzekeringen kijken ook naar bijvoorbeeld woonplaats (5132FM). De hoogte van de polis in Koekange wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Epse. Ook de kilometrage (15.001 tot 20.000) en zelfs de kleur van je auto zijn bekende factoren. De maandpremie is dus erg persoonlijk. Je kunt nu online razendsnel zelf vergelijken. Geef direct postcode, aantal kilometers per jaar, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Daihatsu Trevis verzekeringen en start met geld besparen In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Trevis afsluiten!