WA + Beperkt casco autoverzekering Vind de goedkoopste WA + Beperkt casco autoverzekering!


Wat is een beperkt casco autoverzekering
De Beperkt Casco autoverzekering is een stapje uitgebreider dan de verplichte WA autoverzekering. De Beperkt Casco verzekering dekt naast het WA gedeelte ook schade aan de eigen auto veroorzaakt door gebeurtenissen die in de polis zijn omschreven.

Welke schade wordt wel gedekt bij een WA + beperkt casco autoverzekering
Welke schade door de verzekeraar nu precies wel wordt gedekt hangt af van de gekozen verzekering (product) en de gekozen verzekeraar. In het algemeen dekt een WA + beperkt casco autoverzekering de schade aan anderen (meestal) volledig. Dit komt vanuit de WA autoverzekering. Daarnaast zijn er een aantal andere zaken in de dekking opgenomen in het beperkt casco deel van de autoverzekering. De schades die hierin veelal gedekt worden zijn.

  • brand, ontploffing en blikseminslag;
  • diefstal;
  • botsingen met dieren;
  • storm, overstroming en andere natuurverschijnselen;
  • ruitbreuk.

Welke autoverzekering is het beste geschikt voor u?
Er bestaan grote verschillen tussen de verschillende autoverzekeringen. Op het moment dat u een autoverzekering wilt afsluiten, dient u allereerst de keuze te maken tussen het type autoverzekering dat bij u past. Kiest u voor alleen WA dekking, voor WA + beperkt casco of voor All-Risk? Daarnaast dient u een keuze te maken tussen het grote aantal verzekeraars dat op deze markt actief is. Wanneer u gebruik maakt van onze online autoverzekering vergelijkingstool kunt u alle extra opties aan en uit zetten. Zo kan u het beste een keuze maken tussen een lage maandpremie en een zo goed mogelijke dekking.