Autoverzekering BMW i3 Kies de verzekering die bij jou pastDe goedkoopste autoverzekering voor de BMW i3 afsluiten, via internet? Vandaag de dag bestaan er een hoop autoverzekeraars. Bekende voorbeelden zijn Centraal Beheer en uiteraard ook ING Bank. Vergelijk ze nu vlug en probleemloos online. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn i3? Het premiebedrag wordt berekend door te kijken naar variabelen als type dekking, het aantal km’s dat je rijdt maar ook jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt in korte tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw BMW i3! Goed om te weten: wij geven geen advies. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – op basis van jouw gegevens – een polis afsluiten. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je vindt hier ook info over Autoverzekering Nissan NV400.

Alle populaire verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering in een paar minuten.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de BMW i3 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
In het algemeen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw BMW i3? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of ervaar je schade door nieuwe regels / constructies? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Zie hiervoor ook altijd jouw polisvoorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

We onderscheiden drie soorten basisdekkingen voor de BMW i3. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
De i3 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade die de andere partij heeft ondervonden.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door botsing met dieren, explosie-schade, schade na blikseminslag. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw BMW i3. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Verouderde van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Je kunt jouw verzekering uitbreiden met aanvullende dekkingen voor de BMW i3. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
Binnen deze module heb je 2 smaken. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Door middel van aanvullende dekking rechtsbijstand staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Kies je voor de No-claim beschermer?Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Noemenswaardig: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp module
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. Met een goed gevoel de weg op!

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 365 dagen volgehouden zonder schade? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Dit heet ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan daal je op de ladder, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Opmerkelijk: De protocollen van de bonus/malus-trede wijken erg af per verzekeraar.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Je kan bij een ongeluk echter zo 5 treden omhoog gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een i3?

De premie voor de BMW i3 varieert erg per autoverzekering. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de bekendste componenten.

 • Je woonplaats (2359NK)
 • Gegevens van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Gekozen WA-variant en modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De dagwaarde van de auto
 • Type gebruik: Voor bedrijven of personen

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Aan de hand van de tool vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Denk aan ANWB, Roxo en bijv. Univé. Wij vergelijken alleen autoverzekeringen die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Feit: wij geven geen advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor BMW ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de gekozen organisatie. Dat is de meest actuele bron van informatie. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Autoverzekering Generali.

autoverzekering BMW i3


Goedkoopste autoverzekering voor BMW i3 afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de BMW i3. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (zoals 64-ZPB-6).
2. Geef aan wie er voornamelijk in de auto rijdt.
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (24-11-1988).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor BMW.
7. Rangschik de uitkomst op prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Aanschafwaardegarantie
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Pechhulpdekking
Hulp bij het afsluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Handige tips & tricks
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Uitgebreid netwerk garages
Duidelijke voorwaarden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Dekking binnen & buitenland
Goede telefonische service

klaverblad verzekering

Klaverblad

De no-nonsense verzekeraar
Extra korting op pakketten
Voor jong en oud geschikt

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Goede polisvoorwaarden
Aanpassen & upgraden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Pechhulp buitenland
Aanvullende dekking

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Online account

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Onderdeel van Vivat
Snel online afsluiten

unive verzekering

Univé

Tot 80% no-claimkorting
Ook zakelijke klanten
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Met 5 extra dekkingen
Bereikbaar via WhatsApp
24/7 schade melden


Voordeligste premie van de BMW i3 berekenen

Wat betaal ik per maand m.b.t. de verzekering van mijn i3? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een betekenisvol aspect is geboortedatum. Jongeren van 24 jaar moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 28 of ouder, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook ligt de premie wat hoger bij een prijzige BMW i3. Verzekeraars houden ook rekening met onder andere woonplaats (8848BM). De maandpremie in Overasselt wijkt vermoedelijk af van een Autoverzekering Beerta. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en het gebruik van de auto tellen mee. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef snel gewenste dekking, postcode, schadevrije jaren in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle BMW i3 verzekeringen en vind de goedkoopste Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw i3 afsluiten!