Autoverzekering Mercedes-Benz Vaneo Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz Vaneo bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Bruns ten Brink en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk ze nu handig en probleemloos via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Vaneo ? De maandelijkse premie komt tot stand op basis van bijv. schadehistorie, de geschatte kilometragemaar ook demografische gegevens. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je checkt dan in minder dan 1 minuut de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz Vaneo! Goed om te weten: wij geven geen advies. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – aan de hand van jouw data – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering BMW 428.

Alle toonaangevende autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Sluit een nieuwe verzekering af, binnen een half uur.

Vergelijken = geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Mercedes-Benz Vaneo Meer weten over overstappen? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Benieuwd wanneer dat een optie is? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans is de duur van een polis ongeveer één jaar. Hierna is overstappen mogelijk. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Meestal is dit 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij de verkoop van je auto
Neem je afstand van jouw Mercedes-Benz Vaneo? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Tip: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de premie verhoogd? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij differentiëren 3 soorten zekerheden voor de Mercedes-Benz Vaneo. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Een Vaneo verzekeren met een WA polis? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? Er vindt dan een vergoeding plaats voor kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Dit dekt vaak onder andere schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld, schade aan derden. Een aardig compleet pakket dus.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mercedes-Benz Vaneo. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Goede auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Verouderde van 10 jaar of ouder Basis WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz Vaneo. Graag bespreken we de meest populaire:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Door middel van dekking voor aanvullende rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Kies je voor de No-claim beschermer?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Interessant: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, indien dat niet mogelijk is; vervangend vervoer! Zo heb je maximale zekerheid.

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe geringer het aantal schades, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? Dan schiet je maandpremie omlaag. Deze actie heet ook wel ‘no-claimkorting’. Claim je schade? Dan ga je een treetje naar beneden, wat betekent dat de premie kan stijgen.

 • Goed om te weten: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Schade rijden betekent vaak 5 treden omhoog
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? In dat geval heb je een negatief malus kortingspercentage, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Feit: Ook bij een hele kleine schade wordt jouw plek negatief aangepast.

Hoe hoog zijn de premie-kosten van een Vaneo ?

De geldende premie voor een Mercedes-Benz Vaneo wijkt erg af per assuradeur. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? De opsomming hierna bevat de voornaamste factoren.

 • Je woonplaats (5446CM)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Leeftijd (tot 25 jaar betaal je vaak meer)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Aantal schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Hoe je de auto gebruikt: Bijv. zakelijk of particulier

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Denk aan Allianz, OHRA of bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl. We onderzoeken alleen maar verzekeraars die de premies recentelijk nog hebben bijgewerkt. Belangrijk: de uitkomst is onafhankelijk en geen advies. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Mercedes-Benz sorteren op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de betreffende aanbieder. Deze zijn altijd leidend.Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. Autoverzekering berekenen Generali.

autoverzekering Mercedes-Benz Vaneo


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz Vaneo afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering van jouw Mercedes-Benz Vaneo. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (zoals GR-569-P).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (6-03-1961).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Unieke schadehulp
Simpele website / account

ditzo verzekering

Ditzo

Pakketkorting mogelijk
Schade inzittenden
Handige overstaphulp

interpolis verzekering

Interpolis

No-Claim Garantie
Altijd verzekerd de weg op
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Korting met pakketten
Interessante bonusladder
Aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Schade snel afgehandeld

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Actief sinds 1850
Verschillende opties

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Ook complete pakketten
Gemakkelijk opzeggen

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Elke maand aanpasbaar
Simpel over te sluiten

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Interessante pakketkorting
Hoge kwaliteit focus
Eenvoudig contract / polis

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Goed Geregeld Pakket
Aanvullende modules

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Simpel over te sluiten

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Schade Melden met de App
Supersnel geregeld


Snel premie van de Mercedes-Benz Vaneo berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Vaneo ? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. Beginnende bestuurders hebben te dealen met een hoger tarief dan ervaren bestuurders, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook betaal je meer bij een dure Mercedes-Benz Vaneo. Aanbieders doorzoeken ook zaken als woongebied (8182MC). De maandpremie in Westervoort is niet exact hetzelfde als voor een Autoverzekering Nagele. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en het merk/type auto hebben invloed. De berekening van jouw premie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul onder andere kenteken, gewenste dekking, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Check de Mercedes-Benz Vaneo verzekeringen en vind de goedkoopste In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw Vaneo afsluiten!