Autoverzekering Mercedes-Benz CL 500 Vind de verzekeraar die bij jou pastOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Mercedes-Benz CL 500 vinden en afsluiten? Vandaag de dag is het aanbod enorm. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld De Zeeuwse en natuurlijk Turien & Co. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en gemakkelijk via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de CL 500? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar bijv. aantal opgebouwde jaren zonder schade, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. De vergelijker vindt binnen 10 seconden tijd de aller-goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Mercedes-Benz CL 500! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers kun je – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering BMW M4.

De beste verzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Vlot oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Mercedes-Benz CL 500 Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Bekijk dan direct de veelgestelde vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Overstappen naar een nieuwe aanbieder? Dan dien je jouw huidige autoverzekering op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Vaak heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Gewoonlijk een maand. Bekijk daarvoor je polisblad / voorwaarden.

2. Bij een kenteken overschrijving
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Mercedes-Benz CL 500? dan beëindigt de overeenkomst. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Vergeet niet: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dit dient als bewijsstuk.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Wordt de premie verhoogd? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Zodra een wijziging wordt gecommuniceerd heb je 30 dagen de tijd. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten dekkingen voor jouw Mercedes-Benz CL 500. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA-dekking
Een CL 500 verzekeren met alleen WA dekking? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Heb jij een ongeval veroorzaakt? Jouw assuradeur betaalt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA+ Autoverzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade door storm, explosie-schade, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA + volledig casco (all risk)
Zorgeloos de weg op met je auto? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Mercedes-Benz CL 500. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Een completer pakket is niet te vinden. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto’s van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Mercedes-Benz CL 500. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Er is ook een schadeverzekering voor inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de rechtsbijstand aanvullende dekking sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. No-claim korting beschermer
Sluit je de No-claimbeschermer af? Slim: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Belangrijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp dekking
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module kun je met een veilig gevoel de weg op. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Met een goed gevoel de weg op!

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, des te minder premie moet je betalen. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: Geen schade ingediend de afgelopen 12 maand? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Goed om te weten: De regels van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per verzekeraar.
 • Claim je 12 maanden geen schade? Dan daal je. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zul jij plekken op de ladder zakken.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de CL 500?

De premie voor de Mercedes-Benz CL 500 kan enorm verschillen per verzekering. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? De opsomming hierna bevat de meest invloedrijke factoren.

 • Regio waarin bestuurder woonachtig is (4182MD)
 • Gegevens van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Leeftijd (vanaf 26 jaar wordt de premie lager)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • De positie op de bonus/malus ladder
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Type gebruik: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Aan de hand van de tool vergelijk je vertrouwde organisaties. Denk aan ANWB, Nationale Nederlanden plus VKG. We bekijken alleen maar assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. De tool maakt enkel een vergelijking van de verzekeraars.

De gevraagde gegevens ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Mercedes-Benz classificeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende autoverzekeraar. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Overstappen naar OHRA.

autoverzekering Mercedes-Benz CL 500


Goedkoopste autoverzekering voor Mercedes-Benz CL 500 afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Mercedes-Benz CL 500. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul het kenteken in (zoals 5-TPV-49).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (11-02-1993).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Mercedes-Benz.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Je rijstijl wordt gemeten
Aanschafwaardegarantie
Verschillende opties

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Goede rechtsbijstand
Gebruiksvriendelijke website

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Handige tips & tricks
Hulp en ondersteuning

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Snelle schade afhandeling

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Ook totaalpakketten
Handige App

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Eigen risico van slechts €100
Online schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

€ 0,- Eigen risico
Winnaar Web Service Scan
Binnen 10 minuten claimen

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Elke maand aanpasbaar
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Hoge kwaliteit focus
Jaarlijks opzegbaar

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Diverse modules kiezen

unive verzekering

Univé

Schadeherstelbedrijf kiezen
Ook zakelijke klanten
Simpele website / account

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Afsluiten in 5 snelle stappen
Eenvoudig uitbreiden


Voordeligste premie van de Mercedes-Benz CL 500 berekenen

Wat betaal ik per maand voor de verzekering van mijn CL 500? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is geboortejaar. De “jonkies” hebben te maken met een hogere premie dan oudere mensen, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een zware Mercedes-Benz CL 500. Verzekeraars onderzoeken ook jouw postcode (1714IM). De hoogte van de polis in Schiphol kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Noordwijk. Ook het verwachte aantal kilometers (15.001 – 20.000) en de waarde van je auto hebben invloed. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere aantal kilometers per jaar, geboortedatum, postcode in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Vergelijk alle Mercedes-Benz CL 500 verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw CL 500 afsluiten!