Autoverzekering Dodge Charger Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw Dodge Charger afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Denk aan Kilometerverzekering en ook Verzekeruzelf.nl. Vergelijk ze nu handig en eenvoudig online. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Charger? De maandelijkse premie heeft te maken met bijvoorbeeld dekking, aanvullende modules, privé of zakelijk gebruik en jouw regio. Start direct met je gegevens hierboven. Je achterhaalt supersnel de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Dodge Charger! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – uitgaande van jouw situatie – een verzekeraar selecteren. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Skoda Fabia.

De beste verzekeraars

Alle erkende verzekeraars in 1 overzicht.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met weinig inspanning.

Vergelijken loont

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg jouw te hoge premie gedag.

Praktische informatie over het verzekeren van de Dodge Charger Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Einde contracttermijn
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar kun je opzeggen. Houd rekening met een opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. In de polisvoorwaarden staat dat duidelijk beschreven.

2. Bij overschrijven van auto
Vind er kenteken overschrijving plaats m.b.t. jouw Dodge Charger? Dan vervalt het contract. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Goed om te weten: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Moet jij een extra vergoeding betalen?Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan mag je het contract ontbinden. Na de informering over de poliswijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Welk type dekking past bij mij?

Wij distantiëren drie types zekerheden voor jouw vertrouwde Dodge Charger. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA
De Charger verzekeren d.m.v. een wettelijke aansprakelijkheids polis? Vaak heb je dan alleen recht op uitkering van schade aan derden. Maak je onverhoopt een ongelukje? Jouw assuradeur betaalt dan schades van anderen die jij hebt veroorzaakt.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Dit dekt vaak onder andere schade aan derden, schade door natuurgeweld, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. WA + volledig casco (all risk)
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering voor je Dodge Charger. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook als het je eigen schuld is. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar volledig casco verzekering
Goede auto’s van 6 – 10 jaar De WA+ beperkt casco
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De instap WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Dodge Charger. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt o.a. letselschade en zaakschade aan jou en inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met een aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Handig als je schade wil verhalen bij de verzekeraar van de schuldige partij.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Praktisch: Elk jaar een keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Goed onthouden: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Reparatie vindt doorgaans binnen 24 uur plaats, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: Geen claims voor schade ingediend het laatste jaar? Dan schiet je maandpremie omlaag. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting. Heb je een ongelukje gehad? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus-regeling verschillen nogal per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Heb je vaak schade? Dan heb je een negatief kortingspercentage, wat de premie zal doen toenemen.
 • Neem dit in acht: Ook bij een hele kleine schade daal je een treetje.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Charger?

De hoogte van de premies voor een Dodge Charger kan enorm verschillen per verzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Graag noemen we de voornaamste elementen.

 • De plaats waar jij woont (8357FA)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • Het soort dekking (WA, WA+, All-risk)
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Gebruikstype: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende verzekeraars. Zoals Allsecur, National Academic plus ZEKUR. We bekijken alleen aanbieders waarvan de meest recente premies bekend zijn.Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. Wij zetten enkel de verzekeraars op een rijtje.

Heb je alle details ingevuld? Je kunt de uitkomst zelf voor Dodge ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekeraar. Die informatie is altijd leidend. Met deze site kun je wel meer te weten komen over o.a. Auto verzekeren bij SNS.

autoverzekering Dodge Charger


Goedkoopste autoverzekering voor Dodge Charger afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de verzekering van je Dodge Charger. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Vergelijk snel & eenvoudig met deze 7 stappen.

1. Voer jouw kenteken in (zoals 7-SGZ-81).
2. Wie rijdt er de meeste kilometers met het object?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (9-12-1971).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk voor Dodge.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Aanschafwaardegarantie
Handige App

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Pechhulpdekking
Voor jong en oud geschikt

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Unieke Automodus
Verschillende opties

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Snel online premie berekenen
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Transparante verzekeraar
Dekking binnen & buitenland
Online klantenservice

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Veel vrijheid en keuzes
Snel schade melden

allsecur verzekering

Allsecur

Handige auto-tips
Wettelijke Aansprakelijkheid
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Handige extra modules
Pakketkorting mogelijk
Online schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2e gezinsautoregeling
Beoordelingsscore van 7,5+
Wa, WA+ of Allrisk

reaal verzekering

Reaal

Klantgericht Verzekeren
Pechhulp Route Mobiel
Snelle schade afhandeling

unive verzekering

Univé

Uitstekend bereikbaar
Coöperatieve verzekeraar
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Aanpassen & upgraden


Snel premie van de Dodge Charger berekenen

Wat betaal ik per maand voor het verzekeren van de Charger? Dat is natuurlijk niet heel eenvoudig te zeggen. Een bekende factor is het jaartal van geboorte. 22-jarigen betalen normaal vaak meer dan de ouderen / senioren, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook is de premie duurder bij een prijzige Dodge Charger. Verzekeraars analyseren verder ook aspecten als postcodegebied (9904KL). De premie in Ochten is anders dan een Autoverzekering Ewijk. Ook het aantal kilometers (meer dan 30.001) en aard van het gebruik (privé of zakelijk) zijn bepalend. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Ontdek wat jij kunt besparen. Voer onder andere eventuele accessoires, huisnummer, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Bekijk alle Dodge Charger verzekeringen en bespaar vandaag nog In luttele minuten een voordelige autoverzekering voor jouw Charger afsluiten!