Autoverzekering Lexus LFA Eenvoudig verzekeringen vergelijken


De meest goedkope autoverzekering voor jouw Lexus LFA afsluiten? Op dit moment is het aanbod enorm. Bekende voorbeelden zijn Allianz en natuurlijk Reaal. Vergelijk ze nu vlug en moeiteloos via autoverzekeringregelen.nl. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de LFA ? Het premiebedrag hangt af van variabelen als schadehistorie, de waarde van je auto en niet te vergeten jouw regio. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Dan zoek je binnen een paar minuten de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Lexus LFA! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Gebruik je onze vergelijker dan heb je de mogelijkheid om – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Hierbij kun je filteren op de goedkoopste aanbieder. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Audi A1.

Meest vertrouwde autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken loont

Speur naar een verzekering met laag tarief, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Handige informatie over het verzekeren van de Lexus LFA Wil je meer weten over hoe dit werkt? Lees hieronder onze handige FAQ.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil je overstappen? Dan beëindig je eerst de huidige polis. Op welke momenten is dit mogelijk? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Gebruikelijk heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Vanaf dat moment kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw Lexus LFA? Het contract wordt dan gestopt. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Vergeet niet: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Dit dient als bewijsstuk.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? In dat geval kun je overstappen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je een bedenktijd van 30 dagen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

WA of All Risk?

Er zijn 3 types basisdekkingen voor jouw Lexus LFA. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Hoe verhouden deze precies?

1. WA-verzekering
Zo’n LFA verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor de schade aan de andere auto of personen.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij explosie-schade, een sterretje in je voorruit, schade door botsing met dieren. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Lexus LFA. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

Goede auto van 0 – 5 jaar WA + volledig casco (Allrisk verzekering)
Auto van 6 – 10 jaar WA-plus verzekering (beperkt casco)
Oudere auto’s (10 jaar en ouder) De (verplichte) WA

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb jij de voorkeur voor WA of WA plus? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Lexus LFA. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende verzekering voor inzittenden
Er zijn twee aspecten die daarbij van belang zijn. Ongevallen inzittendenverzekering: De verzekering keert een vast bedrag uit, ongeacht wie schuldig is. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Wees slim: met dekking voor aanvullende rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Sluit je de No-claimbeschermer af? Praktisch: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Opvallend: dit gaat wel ten koste van je schadevrije jaren.

4. Pechhulp dekking
Heb je pech onderweg met de auto? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Dat geeft een prettig gevoel!

Bonus/Malus-regeling, wat is dat?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan zul je een trede dalen op de ladder, en je maandpremie gaat omhoog.

 • Feit: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus ladder lopen uiteen per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. 5 treden omhoog is doorgaans normaal bij schade.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan daal je niet op de ladder.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan bevind je je in de malus-situatie, en betaal je meer premie.
 • Goed om te weten: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn LFA ?

De hoogte van de premies voor een Lexus LFA varieert erg per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Hierna benoemen wij de belangrijkste factoren.

 • Je woonplaats (5701GI)
 • Het merk en type van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • De leeftijd van de automobilist
 • Dekking + aanvullende modules
 • Aantal schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Voor bedrijven of personen

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je de meest populaire verzekeraars. Denk aan Allsecur, OHRA en WitGeld.nl. Wij raadplegen alleen maar assuradeurs waarvan de meest recente premies bekend zijn.Goed onthouden: beschouw dit niet als een advies. We publiceren echter alleen de premie prijzen in een overzicht.

Heb je het formulier voltooid? Jij kan alle verzekeraars voor Lexus classificeren op de goedkoopste prijs of beste rating. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Bekijk altijd de actuele premie van de betrokken verzekeraar. Dit is de basis van elke verzekering. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Informatie over Autoverzekering van SNS.

autoverzekering Lexus LFA


Goedkoopste autoverzekering voor Lexus LFA afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Lexus LFA. Hoe vind je nu de laagste premie? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijv. 2-KBK-00).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (6-05-1992).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Kies voor WA, WA+ of Allrisk voor Lexus.
7. Orden de uitkomst op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Eerste jaar extra ledenkorting
Unieke schadehulp
Snel schade melden

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
4 extra zekerheden
Simpel over te sluiten

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Snelle schade afhandeling

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Hoge klantenbeoordeling
Simpel over te sluiten

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Snel claims indienen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Dag en nacht contact
Supersnel geregeld

allsecur verzekering

Allsecur

Snelle hulp bij schade
Winnaar Web Service Scan
Goede telefonische service

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Snel online afsluiten
Gemakkelijk opzeggen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Beoordelingsscore van 7,5+
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Veel lokale adviseurs
Hulp bij overstappen

ohra verzekering

OHRA

Klantgerichte verzekeraar
Voordelig 2e auto verzekeren
Online schade melden


Goedkoopste premie van de Lexus LFA berekenen

Hoe hoog is de premie m.b.t. de verzekering van mijn LFA ? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een vrij cruciale variabele is leeftijd. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een sjieke Lexus LFA. Verzekeringen kijken ook naar feiten zoals postcode (1616JD). Het tarief in Reeuwijk is anders dan een Autoverzekering Limmen. Ook het aantal km’s (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto hebben invloed. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. aantal kilometers per jaar, postcode, hoofdbestuurder in, en je vergelijkt direct alle grote verzekeraars.

Bekijk alle Lexus LFA verzekeringen en sluit online af In 2 minuten een nieuwe autoverzekering voor jouw LFA afsluiten!