Autoverzekering Dodge Journey Autoverzekeringen vergelijken in 2 minuten


Een goedkope autoverzekering voor jouw Dodge Journey afsluiten, via internet? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan AutoWeek en VOOROP. Vergelijk alle verzekeraars vlug en zonder moeite via internet. Dat bespaart je een hoop geld! Hoe achterhaal ik de goedkoopste autoverzekering voor de Journey? Het premiebedrag wordt bepaald door o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt plus jouw geboortedatum. Vul hierboven de gegevens in. Zo vind jij supersnel de best beoordeelde / goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Dodge Journey! Belangrijk: dit is geen advies. Via onze vergelijker kun je zelf – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Skoda Octavia.

Meest vertrouwde verzekeraars

Gemakkelijk de erkende verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering in slechts korte tijd.

Vergelijken = geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en bespaar vele euro’s per jaar.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Dodge Journey Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Wanneer kan ik opzeggen?

Van plan om over te stappen? Zeg dan altijd je eigen auto-polis op. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Doorgaans heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna kun je er vanaf. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Gemiddeld genomen is dit één maand. Raadpleeg altijd even het polisblad.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Dodge Journey? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Tip: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Zodra er iets in jouw polis verandert
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn de voorwaarden op negatieve wijze aangepast? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Wij maken onderscheid tussen drie soorten waarborg types voor jouw eigen Dodge Journey. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Ieder met zijn eigen voorwaarden

1. WA-verzekering
Een Journey verzekeren met alleen WA dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA + beperkt casco
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. Je kunt een claim indienen voor schade aan derden, een sterretje in je voorruit, brandschade. Een stuk completer dan WA dus .

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Dodge Journey. In de volksmond ook wel WA volledig casco. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Nieuwe autos van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Beperkt Casco verzekering (WA+)
Auto ouder dan 10 jaar WA-verzekering

Kan ik uitbreiden met aanvullende dekkingen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan ben je nog niet klaar, er zijn extra dekkingen voor Dodge Journey. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de rechtsbijstand aanvullende dekking staat er dagelijks een team juridische experts klaar. Juridische hulp is doorgaans erg duur, en hiermee voorkom je hoge kosten.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Een uitkomst: Je kunt dan per jaar een schade claimen, wat geen effect heeft op je maandbedrag. Opmerkelijk: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Pechhulp add-on
Heb je pech onderweg met de auto? Altijd ondersteuning met de pechhulp module. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Voor veel mensen is dat erg fijn.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe lager je schadeclaims, hoe lager je premie. Het bonus-malus ladder fenomeen betekent: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. No-claimkorting is de term die daarbij hoort. Claim je schade? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, wat resulteert in een hogere premie.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-trede lopen uiteen per assuradeur.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Is het ongeluk niet door jouw toedoen ontstaan? Dan heeft dit vaak geen effect op deze ladder.
 • Claim je vaak schade? Dan bevind je je in de malus-situatie, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Belangrijk: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zul jij plekken op de ladder zakken.

Wat betaal ik voor de verzekering van mijn Journey?

De geldende premie voor een Dodge Journey wisselt erg per autoverzekeraar. Maar hoe komt deze premie nu tot stand? Je vindt hieronder de belangrijkste factoren.

 • De omgeving waarin je woont (9121NG)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het geschatte aantal km’s per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Jouw bonus/malus-positie
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Gebruikstype: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je de meest populaire verzekeringen. Neem nou Avéro Achmea, Generali en onder andere ZEKUR. We onderzoeken puur assuradeurs die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Heb je het formulier voltooid? Je kunt de uitkomst zelf voor Dodge indelen op de goedkoopste prijs of beste rating. Op basis van eigen inzicht kun je een keuze maken. Zie altijd de actuele voorwaarden van de gekozen verzekering. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij Unigarant.

autoverzekering Dodge Journey


Goedkoopste autoverzekering voor Dodge Journey afsluiten

Over het algemeen wil men altijd een goedkope verzekering voor de Dodge Journey. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Kenteken invoeren (bijvoorbeeld 5-TRN-56).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (1-04-1963).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel kilometer leg je op jaarbasis af?
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor Dodge.
7. Orden de uitkomst op prijs en jij bent klaar om het contract te starten.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Interessante ledenkorting
Handige overstaphulp

ditzo verzekering

Ditzo

Onderdeel van ASR
Pechhulpdekking
Schade melden via internet

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Verrekening met garage
Hulp bij het afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Handige WhatsApp-service
Dag & nacht schadehulp
Verschillende opties

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Voor het hele gezin
Helder polisblad

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Ouderwets binnenlopen
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Service award winnaar
Gebruiksvriendelijke website

fbto verzekering

FBTO

Kies je vertrouwde garage
Pechhulp binnenland
Schade snel afgehandeld

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Schadegarant bedrijven
Snel claims indienen

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Optie rechtshulp-verkeer
Contact via social media

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Gezinsautoregeling
Verschillende opties


Eenvoudig premie van de Dodge Journey berekenen

Hoe zit het met de kosten bij een verzekering voor de Journey? Hiervoor worden veel variabelen gebruikt. Een betekenisvolle factor is; hoe oud je bent. 21-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook liggen de kosten doorgaans hoger bij een recent gekochte Dodge Journey. Aanbieders overdenken ook aspecten als adresgegevens (3519NL). Het maandbedrag in Onstwedde kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Eygelshoven. Ook het verwachte aantal kilometers (7501 tot 10.000) en zelfs de kleur van je auto tellen mee. De maandpremie is dus niet zomaar te noemen. Zoek voor jou de voordeligste verzekeraar. Vul vandaag eventuele accessoires, schadevrije jaren, geboortedatum in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Dodge Journey verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Journey afsluiten!