Autoverzekering De Bilt Vind de goedkoopste verzekeraar


Een goedkope autoverzekering in De Bilt vinden en afsluiten? Hedendaags heb je een ruime keuze. Populaire aanbieders zijn ASR en WitGeld.nl. Vergelijk de beschikbare assuradeurs snel en probleemloos online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in De Bilt? De assurantiepremie komt tot stand op basis van onder andere Wa/Wa+/All-risk, type auto en bijvoorbeeld jouw geboortedatum. Bovenaan de pagina moet je jouw gegevens invullen. Je achterhaalt in een paar seconden het goedkoopste verzekeringskantoor. Let op: wij geven geen advies. Met de vergelijkingsmodule kan jij – met de door jouw ingevoerde data – een verzekeraar uitzoeken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Renault Laguna.

Populaire verzekeraars

Alle verzekeraars uit de buurt onder elkaar.

Direct overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in minder dan 5 minuten.

Vergelijken = geld besparen

Speur naar een verzekering met laag tarief, en bespaar vele euro’s per jaar.

Praktische informatie over de auto verzekeren in De Bilt Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Jij wilt ook op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Kan dit zomaar? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Veelal duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar is overstappen mogelijk. Neem de opzegtermijn in acht. Meestal is dit 1 maand. Check ook de polisvoorwaarden van jouw huidige verzekering.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Verkoop jij jouw auto? Dan vervalt het contract. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Let op: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Ook dan mag je opzeggen. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging wordt je geacht dit binnen korte tijd te doen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Er bestaan 3 soorten dekkingen te onderscheiden. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. WA verzekering De Bilt
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Een botsing met een andere auto? Er vindt dan een vergoeding plaats voor schade verwijtbaar aan jouw bij de tegenpartij.

2. WA-plus verzekering De Bilt
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. Je kunt een claim indienen voor explosie-schade, brandschade, schade na blikseminslag. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All risk autoverzekering De Bilt
Wil je nergens over hoeven na te denken? Kies van voor een all-risk verzekering. Men noemt dit doorgaans volledig casco. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook wanneer je een aanrijding zelf veroorzaakt hebt. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering De Bilt. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Daarbinnen zijn 2 mogelijkheden. Ongevallen-inzittendenverzekering: Alle inzittenden zijn verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Korting op No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Een uitkomst: Per jaar max. 1 keer schade claimen, zonder dat je dit een plek op de bonus/malus ladder kost. Feit: je opgebouwde schadevrije jaren worden gecorrigeerd.

4. Handig: pechhulp De Bilt
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe geringer het aantal schades, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: 12 maanden zonder schade doorgekomen? Dan kan de premie gunstig worden aangepast. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting De Bilt. Heb je een ongelukje gehad? Je plek op de ladder wordt dan negatief aangepast, en de maandlasten stijgen.

 • Interessant: De protocollen van de bonus/malus-ladder lopen uiteen per assuradeur.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Ben je echter niet zelf verantwoordelijk voor het ongeluk? Dan heeft dit geen invloed op de ladder.
 • Claim jij regelmatig een schade bij je verzekeraar? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Goed onthouden: Het maakt niet uit hoe groot de schade is, normaal zak je op de ladder.

Een overzicht van de kosten autoverzekering De Bilt?

De geldende premie in De Bilt loopt uiteen per aanbieder. Uit welke aspecten is het maandbedrag opgebouwd? De opsomming hierna bevat de meest betekenisvolle onderdelen.

 • Jouw postcodegebied (2654DI)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De gewenste dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van het object
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Via deze website vergelijk je een aantal erkende assuradeurs. Denk aan Avéro Achmea, Ditzo of Zelf. We doorzoeken alleen maar autoverzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Vergeet niet: beschouw dit niet als een advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Alle gegevens ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor De Bilt verzekeringen indelen op hoogste score of laagste prijzen. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Belangrijk: controleer altijd de polisvoorwaarden van de betrokken autoverzekeraar. Dat is de meest actuele bron van informatie. Op deze website vind je ook info over Autoverzekering afsluiten bij Klaverblad.

autoverzekering De Bilt


Goedkoopste autoverzekering in De Bilt afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering De Bilt. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk het handige stappenplan.

1. Voer jouw kenteken in (n.b. 6-SBP-53).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (10-08-1971).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies je (aanvullende) dekking.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit De Bilt op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met handige reistips
Dag en nacht hulp van centrale
14 dagen bedenktijd

ditzo verzekering

Ditzo

Schade melden via App
Goede rechtsbijstand
Goede telefonische service

interpolis verzekering

Interpolis

Volledig aankoopbedrag terug
Ruime keuze uit garages
Online schade melden

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Onderdeel van Achmea
Hoge klantenbeoordeling
Handige App

inshared verzekering

Inshared

Supersnelle schademelding
Sociale verzekeraar
Duidelijke voorwaarden

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Goede verkeersrechtsbijstand
Geld snel op je rekening

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Service award winnaar
Duidelijke voorwaarden

fbto verzekering

FBTO

Snel modules aan-uitzetten
Maandelijks aanpassen
Snel schade melden

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Schade door diefstal
Goede hulp & adviezen

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Goed Geregeld Pakket
Jaarlijks opzegbaar

unive verzekering

Univé

Gemakkelijk online afsluiten
Ook accessoires
Online account

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Handige overstaphulp


Voordeligste verzekeringspremie in De Bilt vergelijken voor alle modellen

Wat zijn de maandelijkse kosten aan de autoverzekeringsmaatschappij De Bilt? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een welbekend aspect is jouw leeftijd. Jongeren van 21 jaar betalen normaal vaak meer dan de consumenten met veel ervaring, met veel schadevrije jaren. Ook is de premie duurder bij een nieuwe auto uit De Bilt. Autoverzekeringen doorzoeken ook variabelen zoals adresgegevens (6012FN). De premie in Renkum kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Drachten. Ook het aantal kilometers (25.001 – 30.000) en het type voertuig zijn bepalend. De hoogte van jouw premie is dus erg persoonlijk. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef direct eventuele accessoires, gewenste dekking, hoofdbestuurder in, en je weet het in 2 minuten.

Zoek alle verzekeraars in De Bilt en start met geld besparen Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!