Autoverzekering Dodge Viper Eenvoudig verzekeringen vergelijkenOnline de goedkoopste autoverzekering voor jouw Dodge Viper afsluiten, via internet? Vandaag de dag zijn er tientallen verzekeraars. Populaire aanbieders zijn Centraal Beheer en Turien & Co. Vergelijk ze nu handig en gemakkelijk via autoverzekeringregelen.nl. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe vind je de goedkoopste verzekering voor jouw Viper? Het maandbedrag hangt af van variabelen als dekking, aanvullende modules, de dagwaarde en jouw regio. Vul alle velden hierboven in en ga verder. Je treft dan in afzienbare tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Dodge Viper! Vrijblijvend: wij geven op deze website geen adviezen. D.m.v. de vergelijkers kun je zelf – uitgaande van jouw situatie – een aanbieder kiezen. Kies je voor hoogste beoordeling of juist laagste prijs? Je kunt hier ook de premie berekenen van de Autoverzekering Skoda Yeti.

Meest vertrouwde autoverzekeringen

Toonaangevende aanbieders snel & eenvoudig vergelijken.

Vlug overstappen

Regel jouw nieuwe verzekering in slechts korte tijd.

Makkelijk geld besparen

Sluit de voordeligste verzekering af, en bespaar vele euro’s per jaar.

FAQ: wat moet ik weten over het verzekeren van de Dodge Viper Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Van plan om over te stappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Ook nieuwsgierig wanneer dit precies kan? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Doorgaans neem je een verzekering voor een jaar. Daarna is overstappen mogelijk. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Vaak is dit 1 maand. De voorwaarden van je polis bieden daarover duidelijkheid.

2. Verkoop van de auto
Verkoop jij jouw Dodge Viper? dan beëindigt de overeenkomst. Dit gebeurt op moment van kenteken overschrijving. Handig: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Wordt de maandpremie verhoogd? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? In dat geval kun je overstappen. Na wijziging van de polis heb je een bedenktijd van 30 dagen. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Hoe moet ik mijn auto verzekeren?

Er bestaan 3 soorten waarborg types voor jouw vertrouwde Dodge Viper. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk.Wat zijn de voorwaarden van deze verschillende dekkingen types?

1. Standaard WA aansprakelijkheidsverzekering
Een nieuwe Viper verzekeren met een WA polis? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? Je verzekeraar behandelt dan de schade aan de andere auto of personen.

2. WA + beperkt casco
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Dit dekt vaak onder andere schade door natuurgeweld, schade aan derden, diefstal. Een stuk completer dan WA dus .

3. WA plus volledig casco (All-risk)
Wil jij geen enkel risico lopen? In dat geval ga je voor de all risk verzekering voor de Dodge Viper. Volledig casco is de benaming van deze optie. Het is de meest uitgebreide dekking. Ook schade veroorzaakt door slippen. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

Auto van 0 – 5 jaar All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Auto’s van 10 jaar of ouder Normale WA-polis

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Dodge Viper. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden (OI): keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting beschermer
Kies je voor de No-claim beschermer?Ideaal: Je mag dan jaarlijks éénmaal schade verhalen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Let op: je polis gaat wel in schadevrije jaren naar beneden.

4. Pechhulp add-on
Sta je met pech langs de weg? Wees weer onafhankelijk met de pechhulp module. Binnen 30 minuten hulp op locatie (reparatie), of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe meer schadevrije jaren, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Zo werkt de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting. Wel schade aan de auto? Dan ga je naar beneden, waarna je per maand weer wat meer betaalt.

 • Goed om te weten: De spelregels van de bonus/malus regeling variëren erg per autoverzekering.
 • 365 dagen zonder claim betekent een tree naar beneden. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Is het niet jouw schuld? Dan ga je niet naar beneden.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Die malus situatie geeft geen recht op korting, en betaal je extra toeslag.
 • Opmerkelijk: Bij elke schade, groot of klein, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe hoog is de premie van de verzekering van mijn Viper?

De hoogte van de premies voor een Dodge Viper kan enorm verschillen per assuradeur. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Hieronder vind je de bekendste variabelen.

 • De omgeving waarin je woont (2837MI)
 • aanwezigheid van accessoires in je auto
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • De leeftijd van de regelmatige bestuurder
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • De verzekeringswaarde van de objecten
 • Aard van het gebruik: Zakelijke en/of privé

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je de meest populaire assuradeurs. Bijvoorbeeld Delta Lloyd, Ditzo of bijvoorbeeld United Insurance. We bekijken alleen assuradeurs die werken met actuele premies en geldige prijzen. Neem dit in acht: wij geven geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je alle details ingevuld? Dan kun je de aanbieders voor Dodge ordenen op maandpremie of prijs/kwaliteitverhouding. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Check altijd de voorwaarden van de betreffende verzekering. Die informatie is altijd leidend. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Auto verzekeren bij Autoweek.

autoverzekering Dodge Viper


Goedkoopste autoverzekering voor Dodge Viper afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor het verzekeren van de Dodge Viper. Hoe zoek ik de meest voordelige verzekering? Gebruik deze handige stappen.

1. Vul het kenteken in (bijv. 9-XBV-55).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (9-01-1960).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. De geschatte kilometrage per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Dodge.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Interessante ledenkorting
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Zeer klantgericht
Korting voor een 2e auto
14 dagen bedenktijd

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Geld snel op je rekening

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
4 jaar FOCWA-garantie
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Persoonlijke adviseur
Actief sinds 1850
Gebruiksvriendelijke website

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Score: beoordeeld met 8+
Snel schade melden

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Simpele verzekeringskaarten
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Hulp bij mechanisch defect
Simpel over te sluiten

reaal verzekering

Reaal

Verzekering op maat
Verhaalsbijstand
Hulp en ondersteuning

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Coöperatieve verzekeraar
Handige App

ohra verzekering

OHRA

Samenstellen zoals jij dat wil
Voordelig 2e auto verzekeren
Eenvoudig uitbreiden


Voordeligste premie van de Dodge Viper berekenen

Wat is de hoogte van de premie bij verzekeringen voor een Viper? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale factor is het jaartal van geboorte. 23-jarigen betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, met een mooi plekje op de bonus/malus ladder. Ook is de premie duurder bij een nieuwe Dodge Viper. Autoverzekeringen kijken ook naar bijv. postcodegebied (6367DI). De hoogte van de polis in Zwaag is anders dan een Autoverzekering Giessenburg. Ook het aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het gebruik van de auto zijn bekende factoren. Het bedrag per maand is dus voor iedereen verschillend. Verzekeringen vergelijken is zo gepiept. Geef nu jouw huisnummer, postcode, gewenste dekking in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Zoek alle Dodge Viper verzekeringen en sluit online af Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Viper afsluiten!