Autoverzekering Skoda Yeti Autoverzekeringen vergelijken in 2 minutenDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Skoda Yeti bekijken en afsluiten? Hedendaags is het aanbod enorm. Toonaangevende partijen zijn o.a. Aon Direct en ING Bank. Vergelijk ze nu vliegensvlug en zonder moeite via internet. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kom ik erachter wat de goedkoopste verzekering is mijn Yeti? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar o.a. schadevrije jaren, privé of zakelijk gebruik plus de hoofdgebruiker. Start direct met je gegevens hierboven. Je treft dan in korte tijd de meest goedkope autoverzekeraar voor jouw Skoda Yeti! Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – gebaseerd op jouw gegevens- een verzekering bekijken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Kia Pride.

Alle populaire autoverzekeraars

Vergelijk eenvoudig de beste verzekeraars van Nederland.

Vlug overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Zoek naar een betaalbare verzekering, en betaal lage prijzen per maand.

Veelgestelde vragen over het verzekeren van de Skoda Yeti Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil je overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Op welke momenten is dit mogelijk? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Daarna kun je er vanaf. Je hebt wel te maken met een opzegtermijn. Veelal is dat een maand. Tijdens het afsluiten ben je daarmee akkoord gegaan.

2. Bij overschrijven van auto
Verkoop jij de Skoda Yeti? De overeenkomst wordt ontbonden. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Goed om te weten: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Wanneer de voorwaarden wijzigen
Gaat je huidige verzekering de voorwaarden aanpassen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan mag jij zelf weten of je wilt opzeggen. Na wijziging van de polis kun je een maand lang opzeggen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

We onderscheiden drie varianten van autoverzekeringen voor de Skoda Yeti. WA, WA + beperkt casco en WA + volledig casco (allrisk). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA
Zo’n Yeti verzekeren met alleen WA dekking? Uitsluitend schade aan derden wordt dan vergoed. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. De WA-plus verzekering (beperkt)
Dit is een uitgebreidere variant op de WA. WA+ dekt ook o.a. schade door botsing met dieren, brandschade, diefstal. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (bekend als WA volledig casco)
Wil je nergens over hoeven na te denken? Sluit dan een all-risk verzekering af voor jouw Skoda Yeti. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Dit is vaak het meest complete pakket. Ook als het je eigen schuld is. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

Jonge auto’s van 0 – 5 jaarWA+ volledig casco (all-risk)
Waardevolle auto van 6 – 10 jaarDe WA+ beperkt casco
Auto ouder dan 10 jaarDe (verplichte) WA

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Skoda Yeti. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen-inzittendenverzekering (OIV): Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. Doorgaans kun je ook kiezen voor een schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende verzekering voor rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Ideaal bij een conflict over je auto.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Slim: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je premie omhoog gaat. Opvallend: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra pechhulp
Sta je met pech langs de weg? Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je auto wordt ter plekke gerepareerd, of je krijgt tot 3 dagen vervangend vervoer. Zo heb je maximale zekerheid.

Hoe wordt de Bonus/Malus-regeling toegepast?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Zo werkt de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. We spreken dan over de no-claimkorting. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Je positie op de ladder daalt dan, wat resulteert in een hogere premie.

 • Noemenswaardig: De voorwaarden van de bonus/malus-trede wijken erg af per autoverzekeraar.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Lag het schade probleem niet aan jouw verantwoordelijkheid? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, en betaal je meer premie.
 • Neem dit in acht: Bij elke schade, groot of klein, zak je op de ladder.

Welke kosten spelen een rol bij een verzekering voor een Yeti?

De maandpremie voor de Skoda Yeti wisselt erg per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? In het lijstje hieronder staan de belangrijkste factoren.

 • De plaats waar jij woont (7110FM)
 • De auto die je wilt verzekeren
 • Geschatte kilometrage
 • De leeftijd van de automobilist
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Eventuele schadevrije jaren
 • Oorspronkelijke cataloguswaarde
 • Aard van het gebruik: Bijv. zakelijk of particulier

Verzekeringen vergelijken: doen alle bedrijven mee?

Door het gebruik van onze tool vergelijk je bekende assuradeurs. Neem nou Aon Direct, Ditzo en bijv. De Zeeuwse. We onderzoeken alleen maar verzekeraars die werken met actuele premies en geldige prijzen. Goed onthouden: de uitkomst is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

De velden ingevuld? De weergegeven verzekeringen kan je voor Skoda ordenen op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betrokken organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld WA-verzekering Aegon.

autoverzekering Skoda Yeti


Goedkoopste autoverzekering voor Skoda Yeti afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Skoda Yeti. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Dat doe je aan de hand van de volgende stappen.

1. Nummerbord invullen (e.g. 82-ZPB-5).
2. Wie zit er doorgaans achter het stuur?
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (1-10-1990).
4. Hoeveel jaar rijd je al zonder schade?
5. Het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies de juiste dekking voor Skoda.
7. Sorteer de verzekeringen op prijs en ga direct verder met bestellen.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Lage premie + ledenkorting
Snel online afsluiten

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Goede rechtsbijstand
Aanpassen & upgraden

interpolis verzekering

Interpolis

Aankoopbedrag terug
Unieke Automodus
Simpel over te sluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Uitstekend bereikbaar
Praktische tips veilig rijden
Binnen 10 minuten claimen

inshared verzekering

Inshared

Al meer dan 150.000 klanten
Gemiddeld een 8 op service
Contact via social media

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Duurzame verzekeraar
Binnen 10 minuten claimen

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Goede polisvoorwaarden
Hulp bij het afsluiten

fbto verzekering

FBTO

Samenstellen zoals jij dat wil
Simpele verzekeringskaarten
Goede telefonische service

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Persoonlijke schademanager
Hoge kwaliteit focus
Aanvullende modules

reaal verzekering

Reaal

Hulp bij schade afhandelen
Onderdeel van Vivat
Duidelijke voorwaarden

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook bedrijfsauto’s
Hoge klantbeoordeling

ohra verzekering

OHRA

Extra voertuigen toevoegen
Eigen risico kiezen
Gemakkelijk opzeggen


Goedkoopste premie van de Skoda Yeti berekenen

Wat zijn de maandelijkse kosten m.b.t. de verzekering van mijn Yeti? Daarbij komen een heleboel aspecten kijken. Een invloedrijke variabele is jouw leeftijd. 20-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan oudere mensen, die laag staan op de bonus / malus ladder. Ook is de premie duurder bij een kostbare Skoda Yeti. Autoverzekeraars bekijken daarnaast aspecten als woongebied (7894GC). De maandpremie in Oudkarspel is anders dan een Autoverzekering Urmond. Ook het verwachte aantal kilometers (20.001 tot 25.000) en uiteraard de cataloguswaarde van het voertuig hebben invloed. De maandpremie is dus een vrij ingewikkelde som. Ontdek wat jij kunt besparen. Geef nu jouw hoofdbestuurder, kenteken, eventuele accessoires in, en je ontdekt het in een paar minuten.

Doorzoek Skoda Yeti verzekeringen en sluit online af Binnen no-time een goedkope autoverzekering voor jouw Yeti afsluiten!