Autoverzekering Drachten Vind de goedkoopste verzekeraar


Een goedkope autoverzekering in Drachten bekijken en afsluiten? Vandaag de dag heb je een ruime keuze. O.a. InShared en uiteraard ook SNS. Vergelijk ze nu vlug en gemakkelijk online. En dat scheelt je al gauw tientallen euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Drachten? Het premiebedrag komt tot stand op basis van o.a. schadevrije jaren, de dagwaarde maar ook jouw leeftijd. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt binnen mum van tijd een kwalitatief verzekeringskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Door het gebruik van vergelijkers kan jij – aan de hand van jouw data – een verzekering bekijken. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Skoda Roomster.

De beste autoverzekeringen

Gemakkelijk regionale verzekeraars vergelijken.

Gelijk oversluiten

Vind een nieuwe autoverzekering met een paar klikken.

Makkelijk geld besparen

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

Veelgestelde vragen over de auto verzekeren in Drachten Zoek je aanvullende informatie? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Vanaf wanneer kan ik opzeggen?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Op welke momenten is dit mogelijk? Doorgaans zijn er 3 geschikte momenten:

1. Contractvervaldatum
Gemiddeld genomen neem je een verzekering voor een jaar. Vanaf dan mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Gebruikelijk is dat een maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Je auto verkocht? Dan vervalt het contract. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: je vrijwaringsbewijs is erg belangrijk. Dikwijls vraagt de verzekeraar hier naar.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Moet je meer betalen? Of is jouw polis op een andere manier negatief veranderd? Dan mag je het contract ontbinden. Nadat je op de hoogte bent van een wijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Om hiervan zeker te zijn bekijk je actuele voorwaarden.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Zoals je misschien weet zijn er 3 ordes van zekerheden die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Maar wat zijn nu exact de verschillen?

1. WA verzekering Drachten
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?De schade aan andere voertuigen is dan verzekerd. Een ongeluk ontstaan door jouw schuld? De verzekering regelt dan kosten die de tegenpartij door jouw toedoen heeft.

2. WA-plus verzekering Drachten
De WA+ verzekering is iets uitgebreider. Hier kun je ook terecht bij schade door botsing met dieren, diefstal, tweezijdige schade. Vaak gekozen bij auto’s van 6 tot 10 jaar

3. All-risk autoverzekering Drachten
Wil jij geen enkel risico lopen? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Het is de meest uitgebreide dekking. Aan jouw eigen auto of die van een ander. Dit wordt veel gebruikt voor jonge auto’s (tot 5 jaar).

WA+ volledig casco (all-risk) Goede auto van 0 – 5 jaar
De WA+ beperkt casco Goede auto’s van 6 – 10 jaar
De instap WA Oudere auto’s (10 jaar en ouder)

Welke aanvullende dekkingen zijn er?

Een basisdekking gekozen? Dan kun je eventueel kiezen voor een aanvullende autoverzekering Drachten. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Extra Inzittendenverzekering
Hierbij heb je onderscheid tussen 2 soorten. Ongevallen inzittendenverzekering: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: vergoedt zowel letselschade als ook materiële schade.

2. Extra Rechtsbijstandverzekering
Dankzij de dekking voor aanvullende rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. Bescherm je No-claim
Neem je een No-claimbeschermer? Handig: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, zonder dat je terugvalt op de bonus/malus ladder. Let op: het kost je wel schadevrije jaren in je account.

4. Extra dekking pechhulp Drachten
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. Via de pechhulp module heb je altijd hulp. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, is dat geen optie? Dan heb je recht op een leenauto. In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe lager je schadeclaims, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: 365 dagen volgehouden zonder schade? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit principe noemen we ook wel no-claimkorting Drachten. Heb jij echter schade gereden? Dan daal je op de ladder, en de maandlasten stijgen.

 • Belangrijk: De spelregels van de bonus/malus-regeling wijken erg af per autoverzekering.
 • 1 jaar geen schade = een treetje omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Lag de oorzaak van de schade bij een ander? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Die malus situatie geeft geen recht op korting, wat kan resulteren in een stijgende premie.
 • Let op: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd daal je een treetje.

Hoe zit het met de kosten autoverzekering Drachten?

Het maandbedrag in Drachten verschilt nogal per autoverzekering. Weten hoe het maandbedrag tot stand komt? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle onderdelen.

 • De plaats waar jij woont (3816FN)
 • Kenmerken van je voertuig (merk, gewicht etc)
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De gekozen (aanvullende) dekking
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De cataloguswaarde van de auto
 • Hoe je de auto gebruikt: Business of privé

Welke verzekeringen vergelijken wij?

Via autoverzekeringregelen.nl vergelijk je enkele toonaangevende autoverzekeringen. Onder andere Avéro Achmea, Ditzo of United Insurance. We onderzoeken puur autoverzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Noemenswaardig: de vergelijking is geen advies. Wij helpen enkel met het maken van een vergelijking.

Alle benodigde velden ingevuld? Jij kan alle verzekeraars voor Drachten verzekeringen indelen op reviews of bijvoorbeeld goedkoopste prijs. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de betreffende organisatie. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Auto verzekeren bij Allsecur.

autoverzekering Drachten


Goedkoopste autoverzekering in Drachten afsluiten

Je wil nooit meer betalen dan nodig voor de ‘voordeligste autoverzekering Drachten. Ik wil de goedkoopste verzekeraar, hoe vind ik die? Neem dan deze volgorde in acht.

1. Kenteken invoeren (bijv. 5-TVK-74).
2. Klik aan wie er het meest gebruik maakt van het voertuig.
3. Voer je geboortedatum, postcode + huisnummer in (24-10-1968).
4. Selecteer het aantal schadevrije jaren.
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Maak een keuze uit de beschikbare dekking types voor .
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Drachten op laagste prijs en je kunt snel de polis afsluiten.

anwb verzekering

ANWB

Geen eigen risico
Interessante ledenkorting
Gemakkelijk opzeggen

ditzo verzekering

Ditzo

Meer verzekeringen
Pechhulpdekking
Wa, WA+ of Allrisk

interpolis verzekering

Interpolis

Via Rabo Bankieren App
Samenwerking met Rabobank
Diverse modules kiezen

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Tot 3 jaar aanschafprijs
Gemiddeld cijfer van 8+
Snel schade melden

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Schade melden via internet

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen administratiekosten
Goede verkeersrechtsbijstand
Aanpassen & upgraden

allsecur verzekering

Allsecur

Thuisbrengservice
Korting bij 2e, 3e, 4e auto
Eenvoudig uitbreiden

fbto verzekering

FBTO

Ook in het buitenland
Pakketkorting mogelijk
Gebruiksvriendelijke website

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

2 jaar nieuwwaarde terug
Tot 85% korting
Snel online afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Maximaal 80% korting
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook zakelijke klanten
Goede hulp & adviezen

ohra verzekering

OHRA

Collectieve verzekeringen
Hoge no-claim kortingen
Wa, WA+ of Allrisk


Voordeligste verzekeringspremie in Drachten vergelijken voor alle modellen

Wat is de hoogte van de premie bij de autoverzekeringsmaatschappij Drachten? Hieraan liggen verschillende factoren ten grondslag. Een bekende factor is leeftijd. Jongeren t/m 23 betalen normaal vaak meer dan de meer ervaren automobilisten, die over een gunstige bonus trede beschikken. Ook is de premie duurder bij een recent gekochte auto uit Drachten. Verzekeraars overdenken ook je adresgegevens (8864JJ). Het maandbedrag in Amerongen is anders dan een Autoverzekering Gennep. Ook het aantal kilometers (30.001 en meer) en het merk/type auto worden meegenomen. De maandpremie is voor iedereen weer uniek. Bereken nu zelf jouw premie. Vul vandaag schadevrije jaren, huisnummer, aantal kilometers per jaar in, en je weet het in 2 minuten.

Bekijk alle verzekeraars in Drachten en sluit online af Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!