Autoverzekering Gennep Snel overstappen naar de goedkoopste verzekeringDe aller-goedkoopste autoverzekering in Gennep vinden en afsluiten? Hedendaags zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan Kilometerverzekering en Interpolis. Vergelijk de beschikbare assuradeurs vlot en probleemloos met onze tool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Gennep? De assurantiepremie wordt bepaald door o.a. aantal opgebouwde jaren zonder schade, het aantal km’s dat je rijdt en jouw woonplaats. Voer jouw details hierboven in. Het systeem zoekt binnen mum van tijd een kwalitatief verzekeringskantoor. Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. Met de vergelijkingsmodule kun je zelfstandig – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je vindt hier ook info over Autoverzekering Volkswagen CC.

Lokale aanbieders

Verzekeraars uit jouw regio in 1 overzicht.

Gelijk oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar met een paar klikken.

Bespaar vele euro's

Kies de meest voordelige verzekeraar, en zeg dag tegen jouw hoge premie.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Gennep Heb jij nog vragen over jouw nieuwe verzekering? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Kan ik dat doen wanneer ik wil? Vaak doen mensen dit in 3 situaties:

1. Als het contract ten einde loopt
Dikwijls duurt een autoverzekering 1 jaar. Na het eerste jaar mag je overstappen. Houd rekening met een opzegtermijn. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Neem je afstand van jouw voertuig? Dan wordt de polis stopgezet. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: het vrijwaringsbewijs moet je niet kwijtraken. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Wordt jouw verzekering (en de voorwaarden) aangepast? Schiet het polisbedrag omhoog? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na de informering over de poliswijziging heb je 4 weken de tijd om over te stappen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welke soort dekking moet ik kiezen?

Wij differentiëren 3 types garanties die je kunt selecteren. De standaard WA, de uitgebreide WA+ en de volledig casco All-risk. Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Gennep
De auto verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Een botsing met een andere auto? De verzekering regelt dan beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus verzekering Gennep
Deze WA+ dekking is stukken uitgebreider. WA-plus staat bijv. ook garant voor explosie-schade, schade door botsing met dieren, schade door natuurgeweld. Schade aan je eigen auto wordt hier dus ook (deels) gedekt.

3. All-risk autoverzekering Gennep
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Maak dan de keuze voor een All-risk verzekering. Dit wordt ook wel WA + volledig casco genoemd. Je bent dan verzekerd tegen alle soorten schade. Dus ook door schade door vandalisme. Auto’s van 0 tot 5 jaar worden doorgaans allrisk verzekerd.

volledig casco verzekering Nieuwe autos van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Waardevolle auto van 6 – 10 jaar
WA-verzekering Auto ouder dan 10 jaar

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je gekozen voor Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA+ of All Risk? Kies dan optioneel voor een aanvullende autoverzekering Gennep. Alles over deze extra modules lees je hieronder:

1. Extra Inzittendenverzekering
We onderscheiden twee verschillende opties. Ongevallen inzittendenverzekering: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: dekt schade aan jou en de passagiers + spullen in de auto.

2. Een Rechtsbijstandverzekering
Met een extra aanvulling in rechtsbijstand ben je zeker van juridische hulp als je schade hebt. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Slim: Je kunt dan per jaar een schade claimen, zonder dat het invloed heeft op je maandpremie. Goed onthouden: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra dekking pechhulp Gennep
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Dat kan een hoop onrust wegnemen.

Kan ik de Bonus/Malus-regeling gebruiken?

Hoe minder schade je hebt, des te voordeliger kan de premie worden berekend. Dat is de insteek van de bonus-malus ladder: Een jaar zonder schade gereden? Dan is de verzekeraar blij en betaal je minder premie. De term die daarbij hoort heet no-claimkorting Gennep. Wel schade aan de auto? Dan gaat jouw positie op de ladder naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De voorwaarden van de bonus/malus-ladder variëren erg per aanbieder.
 • 12 maanden zonder schade gereden? Dan ga je omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Moet je aanhouden schade claimen? Dan heb je een negatief kortingspercentage, en gaat de maandelijkse premie wat omhoog.
 • Belangrijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd wordt jouw plek negatief aangepast.

Wat zijn de maandelijkse kosten autoverzekering Gennep?

De premie in Gennep wisselt nogal eens per autoverzekeraar. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? De opsomming hierna bevat de bekendste componenten.

 • de postcode van de regelmatige bestuurder (3415DA)
 • Eigenschappen van het te verzekeren object
 • De geschatte kilometrage per jaar
 • Jouw leeftijd als verzekeringnemer
 • Dekking + aanvullende modules
 • Het aantal schadegevallen in het verleden
 • Cataloguswaarde van het voertuig
 • Het gebruik van de auto: Zakelijke en/of privé

Hoe werkt dat verzekeringen vergelijken precies?

Via onze tool vergelijk je bekende verzekeringen. Denk aan Avéro Achmea, OHRA of bijvoorbeeld Turien & Co. Wij vergelijken uitsluitend verzekeringen die recentelijk nog een premie update hebben gegeven. Vergeet niet: de vergelijking is geen advies. We maken uitsluitend een lijst van de verzekeraars inclusief prijs.

Heb je het formulier voltooid? De weergegeven polissen kan je voor Gennep verzekeringen rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Je kunt vervolgens doorklikken naar 1 van de aanbieders. Bekijk altijd de actuele premie van de gekozen aanbieder. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Via deze site kun je wel meer te weten komen over bijvoorbeeld Premie berekenen FBTO.

autoverzekering Gennep


Goedkoopste autoverzekering in Gennep afsluiten

Niemand wil teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Gennep. Hoe vergelijk ik de beschikbare verzekeringen? Let op het stappenplan hieronder.

1. Vul je nummerbord in (n.b. 64-ZPB-5).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je postcodegegevens in + geboortedatum (1-02-1961).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Kies het geschatte aantal km’s per jaar.
6. Kies WA, WA+ of All-risk.
7. Sorteer de goedkoopste autoverzekeraar uit Gennep op laagste prijs en regel alles direct online.

anwb verzekering

ANWB

Met tips voor veilig rijden
Unieke schadehulp
Eenvoudig contract / polis

ditzo verzekering

Ditzo

Werkt met WhatsApp
Faire schadeafhandeling
Snel claims indienen

interpolis verzekering

Interpolis

Alles in één Polis
Speciale AutoModus App
Supersnel geregeld

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Duidelijke website
Dag & nacht schadehulp
Hulp bij het afsluiten

inshared verzekering

Inshared

Staat 24/7 voor je klaar
Voor het hele gezin
Handige overstaphulp

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Extra korting op pakketten
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Pechhulp on demand
Service award winnaar
Schade snel afgehandeld

fbto verzekering

FBTO

Eigen Keuze Herstelbedrijf
Elke maand aanpasbaar
Goede hulp & adviezen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Volledige ontzorging
24 uur per dag hulp
Hoge klantbeoordeling

reaal verzekering

Reaal

Persoonlijk aanspreekpunt
Pechhulp Route Mobiel
Verschillende opties

unive verzekering

Univé

Eigen Univé Alarmcentrale
Ook accessoires
Snel schade melden

ohra verzekering

OHRA

Onderdeel van Delta Lloyd
Voordelig 2e auto verzekeren
Schade snel afgehandeld


Eenvoudig verzekeringspremie in Gennep vergelijken voor je auto

Wat betaal ik per maand bij een autoverzekeringsmaatschappij Gennep? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een vrij cruciale variabele is jouw leeftijd. 21-jarigen moeten rekening houden met hogere lasten dan mensen van 26 jaar of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook schiet de premie omhoog bij een sjieke auto uit Gennep. Assuradeurs kijken ook naar feiten zoals woongebied (8954LC). Het maandbedrag in Zuid-beijerland kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Herwijnen. Ook het verwachte aantal kilometers (10.001 tot 12.000) en zelfs de kleur van je auto worden meegenomen. De maandelijkse afschrijving kan dus enorm wisselen. Bereken nu zelf jouw premie. Geef direct eventuele accessoires, hoofdbestuurder, aantal kilometers per jaar in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Doorzoek verzekeraars in Gennep en sluit online af Binnen mum van tijd een voordelige autoverzekering afsluiten!