Autoverzekering Edam Vind de goedkoopste verzekeraar


Direct de goedkoopste autoverzekering in Edam vergelijken en afsluiten? Op dit moment heb je een ruime keuze. Erkende verzekeraars zijn bijvoorbeeld Avéro Achmea en WitGeld.nl. Vergelijk de bekende autoverzekeraars snel en moeiteloos met onze tool. Besparen op je maandpremie is zo gepiept. Via welke partij kan ik het goedkoopste mijn auto verzekeren in Edam? Het maandbedrag komt tot stand op basis van bijv. soort dekking, type auto en bijvoorbeeld jouw leeftijd. Vul hierboven de gegevens in. De vergelijker vindt in luttele minuten een verzekeringskantoor dat bij jou past. Let op: wij geven geen advies. Door middel van de vergelijker kun je op eigen houtje – op basis van jouw gegevens – een verzekeraar selecteren. Je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs of beoordeling.Je leest hier ook alles over Autoverzekering Subaru Levorg.

Bekende autoverzekeringen

Snel lokale verzekeraars vergelijken.

Nu oversluiten

Check de goedkoopste verzekeraar zonder veel moeite.

Vergelijken loont

Zoek naar een betaalbare verzekering, en begin direct met besparen.

FAQ: wat moet ik weten over auto verzekeren in Edam Wil je precies weten hoe het overstappen werkt? Hieronder vind je meest gestelde vragen.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Wil jij op een nieuwe aanbieder overstappen? Dan moet je jouw huidige contract opzeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Op het einde van contracttermijn
Gebruikelijk sluit je de verzekering af voor 1 jaar. Vanaf dat moment mag je overstappen. Neem de opzegtermijn in acht. Deze is vaak 1 maand. Hiermee ben je tijdens het afsluiten akkoord gegaan.

2. Bij een kenteken overschrijving
Je auto verkocht? Dan wordt de polis stopgezet. Het exacte moment is de dag van overschrijving. Handig: bewaar het vrijwaringsbewijs zorgvuldig. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Wanneer de premie omhoog gaat
Is je actuele verzekering onderhevig aan veranderingen? Wordt de prijs voor je verhoogt? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Ook dan mag je jouw polis beëindigen. Na de informering over de poliswijziging heb je daarvoor een aantal weken de tijd. In de algemene voorwaarden staat dit vaak beschreven.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Wij maken onderscheid tussen drie categorieënzekerheden die je kunt selecteren. De wettelijke aansprakelijkheid, WA+ of complete all risk. Hoe verhouden deze precies?

1. WA verzekering Edam
Je voertuig verzekeren met een WA polis? Je bent dan enkel verzekerd voor schade bij de ander. Maak je onverhoopt een ongelukje? Dan betaalt jouw verzekeraar schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering Edam
De WA plus variant biedt veel meer dekking. Je hebt doorgaans recht op een vergoeding bij schade na blikseminslag, een sterretje in je voorruit, brandschade. Een aardig compleet pakket dus.

3. All risk autoverzekering Edam
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering. Een andere naam is WA volledig casco. Een completer pakket is niet te vinden. Ook schade veroorzaakt door slippen. Een aanrader voor auto’s jonger dan 5 jaar.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Casco beperkt (WA plus polis) Auto van 6 – 10 jaar
De (verplichte) WA Voertuigen ouder dan 10 jaar

Aanvullende dekkingen, welke zijn er?

Heb je de beperkte of volledige casco gekozen? Verzekeraars bieden een interessante aanvullende autoverzekering Edam. Lees verder voor meer informatie over deze extra’s:

1. Aanvullende Inzittendenverzekering
Hiervan zijn 2 unieke opties. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert uit bij structurele invaliditeit of overlijden, ongeacht de schuldvraag. De 2e optie is schadeverzekering voor inzittenden: dekt de schade aan en van inzittenden.

2. Rechtsbijstandverzekeringen
Dankzij de aanvullende dekking rechtsbijstand heb je recht op juridische bijstand na bijv. een ongeluk. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. Bescherm je No-claim
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Ieder kalenderjaar één keer schade verhalen, terwijl je premie niet stijgt. Opmerkelijk: het aantal geregistreerde schade vrije jaren daalt wel.

4. Extra dekking pechhulp Edam
De kans op pech is best groot. Met de pechhulp module sta je nooit alleen. Je voertuig wordt waar mogelijk direct gerepareerd, of de verzekeraar zorgt voor alternatief vervoer. Met een goed gevoel de weg op!

Wat betekent de bonus/malus regeling?

Hoe geringer het aantal schades, hoe gunstiger de premie kan uitvallen. Deze bonus-malus ladder constructie werkt op deze manier: Een heel jaar schadevrij gereden? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Vaak bedoelen we hiermee de no-claimkorting Edam. Heb jij helaas wel een ongeluk gehad? Dan zul je een trede dalen op de ladder, waardoor je een hogere premie moet betalen.

 • Interessant: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus-trede variëren erg per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Echter, bij schade ga je vaak 5 treetjes omhoog.
 • Was jij niet verantwoordelijk voor de schade? Dan ga je niet naar beneden.
 • Claim jij onophoudelijk schade op jouw polis? Dan kom je in de malus terecht, en betaal je extra toeslag.
 • Interessant: Ook als je een relatief kleine schade claimt, zul jij plekken op de ladder zakken.

Hoe zit de constructie in elkaar van kosten autoverzekering Edam?

Het maandbedrag in Edam kan enorm verschillen per aanbieder. Wil je weten waar het maandtarief vanaf hangt? Je vindt hieronder de bekendste componenten.

 • Jouw postcodegebied (5776DL)
 • Het voertuig waarin je rijdt
 • Geschatte kilometrage
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De mate van (uitgebreide) dekking
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De cataloguswaarde van het object
 • Gebruikstype: Business of privé

Hoeveel aanbieders van verzekeringen vergelijken we?

Via de vergelijker vergelijk je vertrouwde verzekeringen. Denk aan EAG Assuradeuren, ING Bank en VKG. Wij vergelijken alleen maar verzekeringen waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Goed onthouden: onze vergelijkingen zijn geen adviezen. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle benodigde velden ingevuld? De weergegeven polissen kan je voor Edam verzekeringen rangeren op goedkoopste en/of prijs-kwaliteit. Klik op een van de organisaties om online af te sluiten. Zie altijd de actuele voorwaarden van de aangaande assuradeur. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op deze website vind je ook info over Auto verzekeren bij ZEKUR.

autoverzekering Edam


Goedkoopste autoverzekering in Edam afsluiten

Jij wil natuurlijk niet teveel betalen voor de ‘voordeligste autoverzekering Edam. Hoe zorg ik dat ik een zo laag mogelijke premie betaal? Let op het stappenplan hieronder.

1. Kenteken invoeren (n.b. 9-TJP-50).
2. Selecteer wie de hoofdbestuurder is.
3. Geef je adresgegevens (postcode) en leeftijd in (2-05-1994).
4. Kies het aantal jaren zonder schade.
5. Hoeveel kilometer je per jaar gaat afleggen.
6. Kies de juiste dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Edam op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Persoonlijke feedback op rijstijl
Unieke schadehulp
Duidelijke voorwaarden

ditzo verzekering

Ditzo

Tot 75% korting
Faire schadeafhandeling
Eenvoudig contract / polis

interpolis verzekering

Interpolis

Tot 12% pakketkorting
Speciale AutoModus App
Eenvoudige procedures

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Binnen 1 minuut geregeld
Met aanvullende modules

inshared verzekering

Inshared

Snel groeiende verzekeraar
Extra dekking auto 6-13 jaar
Met aanvullende modules

klaverblad verzekering

Klaverblad

Echte assurantieadviseurs
Eigen risico van slechts €100
Goede hulp & adviezen

allsecur verzekering

Allsecur

Altijd telefonisch bereikbaar
Winnaar van vele prijzen
Aanvullende dekking

fbto verzekering

FBTO

Voordelig 2e auto verzekeren
Pechhulp buitenland
Jaarlijks opzegbaar

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Eigen vast aanspreekpunt
Schade door diefstal
Simpele website / account

reaal verzekering

Reaal

Onafhankelijk adviseur
Verhaalsbijstand
Eenvoudig contract / polis

unive verzekering

Univé

24/7 hulp via de Alarmcentrale
Ook accessoires
Binnen 10 minuten claimen

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Bereikbaar via WhatsApp
Simpel over te sluiten


Voordeligste verzekeringspremie in Edam vergelijken voor alle merken

Hoe hoog is de premie bij zo’n autoverzekeringsmaatschappij Edam? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een bekend aspect is het jaartal van geboorte. 18-jarigen hebben te dealen met een hoger tarief dan mensen van 28 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een zware auto uit Edam. Assuradeurs onderzoeken ook bijvoorbeeld postcode (6019KN). Het tarief in Oud-Vossemeer is anders dan een Autoverzekering Grave. Ook de kilometrage (25.001 tot 30.000) en wie de hoofdbestuurder is hebben invloed. De berekening van jouw premie is dus niet zomaar te noemen. Check wat voor jou de voordeligste is. Vul o.a. kenteken, hoofdbestuurder, eventuele accessoires in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Zoek alle verzekeraars in Edam en sluit online af Binnen no-time een voordelige autoverzekering afsluiten!