Autoverzekering Subaru Levorg Kies de verzekering die bij jou pastDe meest goedkope autoverzekering voor jouw Subaru Levorg bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Vertrouwde namen zijn bijvoorbeeld Delta Lloyd en nowGo. Vergelijk ze nu snel en zonder moeite via de vergelijkingstool. En dat voel je in je portemonnee. Hoe sluit ik ‘m af, de goedkoopste verzekering voor mijn Levorg ? De maandelijkse premie wordt berekend door te kijken naar factoren als type dekking, de aanschafwaarde en niet te vergeten demografische gegevens. Vul hierboven de gegevens in. Dan zoek je binnen mum van tijd de goedkoopste autoverzekeraar voor jouw Subaru Levorg! Opgelet: Dit is geen advies maar een vrijblijvende vergelijking. D.m.v. de vergelijkers heb je de mogelijkheid om – met de door jouw ingevoerde data – een verzekering bekijken. Je kunt de uitkomst rangschikken op prijs. Bekijk ook onze pagina over Autoverzekering Lancia Kappa.

Alle populaire autoverzekeraars

Alle populaire verzekeringen onder elkaar.

Gelijk oversluiten

Regel jouw nieuwe verzekering met weinig inspanning.

Vergelijken bespaart geld

Zoek naar een betaalbare verzekering, en stap over van jouw hogere tarief.

Alles wat je wilt weten over het verzekeren van de Subaru Levorg Wil je meer weten over hoe dit werkt? Neem dan de FAQ door die hieronder te vinden is.

Hoe werkt het opzeggen van mijn verzekering?

Ook van plan om over te stappen? Stop dan met het contract met je huidige verzekeraar. Kan dit zomaar? Er zijn een drietal omstandigheden:

1. Als het contract ten einde loopt
Door de bank genomen neem je een verzekering voor een jaar. Hierna kun je het ontbinden. Let wel eventjes op de opzegtermijn. Normaliter is dit één maand. In de overeenkomst vind je alle voorwaarden.

2. Wanneer je jouw auto verkoopt
Neem je afstand van jouw Subaru Levorg? Het contract wordt dan gestopt. Om precies te zijn: dit gebeurt op de dag van overschrijving. Let op: een vrijwaringsbewijs is hierbij onmisbaar. Hier kan de verzekeraar om vragen.

3. Als de verzekeraar het contract inhoudelijk wijzigt
Doen er zich wijzigingen voor in je huidige verzekering? Is de premie naar een hoger niveau gebracht? Of wordt de polis voor jou negatief gewijzigd? In dat geval kun je overstappen. Nadat je schriftelijk op de hoogte bent gebracht, kun je een maand lang opzeggen. Ook hier geldt: check de actuele voorwaarden.

Kies ik voor WA, WA+ of All Risk?

Zoals je misschien weet zijn er 3 soorten garanties voor jouw eigen Subaru Levorg. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Hoe verhouden deze precies?

1. Wettelijke aansprakelijkheid (WA)
Een Levorg verzekeren met uitsluitende een WA-pakket?Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Ben jij onderdeel van een ongeval? De verzekering regelt dan schade veroorzaakt door jouw bij de andere partij.

2. WA-plus verzekering (beperkt casco)
Bij WA + heb je veel meer claim mogelijkheden. WA+ dekt ook o.a. diefstal, tweezijdige schade, brandschade. Gangbaar bij auto’s van 6-10 jaar oud.

3. All-risk autoverzekering (WA volledig casco)
Goed verzekerd met de auto op pad? Dan ben je het beste af met een all-risk verzekering voor jouw Subaru Levorg. Men noemt dit doorgaans volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Een gebruikelijke dekking bij de nieuwere auto’s.

Auto’s van 0 – 5 jaar All-risk (WA + volledig casco)
Betrouwbare auto van 6 – 10 jaar Casco beperkt (WA plus polis)
Voertuigen ouder dan 10 jaar Standaard WA

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Een basisdekking gekozen? Dan bieden de polissen vaak nog aanvullende dekkingen voor Subaru Levorg. Onderstaand geven we hier meer uitleg over:

1. Aanvullende inzittendenverzekeringen
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. De ongevallenverzekering voor inzittenden: keert een bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Je kunt ook kiezen voor de schadeverzekering voor inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. Rechtsbijstandverzekering toevoegen
Met behulp van de aanvullende dekking rechtsbijstand sta je sterk in (juridische) geschillen n.a.v. een aanrijding / botsing. Dit kan uitkomst bieden bij een eventuele rechtszaak.

3. No-claim korting
Geef je de voorkeur aan No-claimbeschermers?Misschien iets voor jou: Per jaar max. 1 keer schade claimen, terwijl je premie niet stijgt. Goed onthouden: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Pechhulp dekking
1 op de 4 auto’s heeft jaarlijks pech. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Altijd snel een reparatie service ter plaatse, je komt koste wat het kost thuis (vervangend vervoer). In veel situatie is dat een uitkomst.

Wat houdt de Bonus/Malus-regeling in?

Hoe meer schadevrije jaren, hoe minder je maandelijks aan premie betaalt. Dat is het principe van de bonus-malus ladder: Heb jij een jaar lang geen schade geclaimd? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. Dit heet ook wel no-claimkorting. Wel een schade geclaimd bij je verzekeraar? Dan daal je op de ladder, en betaal je weer meer premie.

 • Noemenswaardig: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per aanbieder.
 • Eén jaar zonder schade betekent een lagere trede. Maar bij een claim stijg je ook gauw (gemiddeld 5 treden).
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan wordt de ladder vaak buiten beschouwing gelaten.
 • Heb je vaak schade? Dan begeef je je in een zogeheten malus-rang, wat de premie zal doen toenemen.
 • Goed onthouden: Ook bij een hele kleine schade zak je op de ladder.

Welke bedrag betaal ik aan premie voor de Levorg ?

De hoogte van de premies voor een Subaru Levorg verschilt nogal per verzekering. Welke factoren spelen een rol in het maandbedrag? Graag noemen we de meest cruciale factoren.

 • Woongebied (stedelijk of platteland) (5907AE)
 • De gegevens van jouw voertuig
 • Het verwachte aantal kilometers per jaar
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • De basisdekking van de auto
 • Het aantal opgebouwde schadevrije jaren
 • De waarde van een voertuig
 • Het gebruik van de auto: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Via deze website vergelijk je de meest populaire aanbieders. Neem nou Bovag, National Academic en bijv. VOOROP. Wij checken alleen autoverzekeraars waarvan de meest recente premies bekend zijn.Let wel: wij geven geen advies. We plaatsen alleen alle verzekeraars in een opsomming.

Alle gevraagde info ingevoerd? Je kunt jouw resultaten voor Subaru sorteren op hoogste score of laagste prijzen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande organisatie. Deze voorwaarden zijn het belangrijkste. Op autoverzekeringregelen.nl vind je wel info over o.a. WA-verzekering Avéro Achmea.

autoverzekering Subaru Levorg


Goedkoopste autoverzekering voor Subaru Levorg afsluiten

Iedereen zoekt natuurlijk een voordelige verzekering voor de Subaru Levorg. Hoe sluit ik de voordeligste polis af? Bekijk de onderstaande 7 stappen.

1. Nummerbord invullen (bijvoorbeeld 1-STV-03).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Voer jouw leeftijd in, postcode, straatnaam en huisnummer (7-10-1986).
4. Heb je schadevrije jaren, zo ja hoeveel?
5. Wat is het aantal km’s dat je gaat rijden?
6. Kies het type dekking voor Subaru.
7. Sorteer de aanbieders op prijs en stap direct online over.

anwb verzekering

ANWB

24/7 hulp Alarmcentrale
Tot 30% veilige rijderskorting
Schade melden via internet

ditzo verzekering

Ditzo

Scherpe premies
Binnen 2 minuten afsluiten
Met aanvullende modules

interpolis verzekering

Interpolis

Glashelder beleid
Unieke Automodus
14 dagen bedenktijd

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

Gratis vervangend vervoer
Gemiddeld cijfer van 8+
Schade melden via internet

inshared verzekering

Inshared

Unieke Inshared Jaarbeloning
Gemiddeld een 8 op service
Binnen 10 minuten claimen

klaverblad verzekering

Klaverblad

Geen verrassingen
Goede verkeersrechtsbijstand
Duidelijke voorwaarden

allsecur verzekering

Allsecur

Vervangend vervoer
Service award winnaar
Online account

fbto verzekering

FBTO

Schade melden via WhatsApp
Pechhulp binnenland
Hulp en ondersteuning

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Uitstekende dekking
Hoge kwaliteit focus
Supersnel geregeld

reaal verzekering

Reaal

Heldere producten
Goed Geregeld Pakket
Gemakkelijk opzeggen

unive verzekering

Univé

Handige Univé App
Optie rechtshulp-verkeer
Met aanvullende modules

ohra verzekering

OHRA

Een Delta Lloyd product
Afsluiten in 5 snelle stappen
Eenvoudig contract / polis


Online premie van mijn Subaru Levorg berekenen

Hoe hoog is de premie voor de verzekering van mijn Levorg ? Dat wordt bepaald door verschillende variabelen. Een voorname variabele is jouw leeftijd. 23-jarigen betalen doorgaans meer dan mensen van 28 of ouder, die veel no-claim korting hebben opgebouwd. Ook betaal je meer bij een zware Subaru Levorg. Aanbieders doorzoeken ook je postcodegebied (3561LB). Het maandbedrag in Oploo kan heel anders zijn dan voor een Autoverzekering Velden. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 – 15.000) en het gebruik van de auto zijn bepalend. Het tarief is dus voor iedereen verschillend. Kijk wat jij per maand kwijt bent. Vul vandaag eventuele accessoires, geboortedatum, huisnummer in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Bekijk alle Subaru Levorg verzekeringen en start met geld besparen Binnen mum van tijd een goedkope autoverzekering voor jouw Levorg afsluiten!