Autoverzekering Maastricht Vind de goedkoopste verzekeraar


Meteen een goedkope autoverzekering in Maastricht bekijken en afsluiten? Vandaag de dag zijn er flink wat verschillende assuradeurs. Hierbij kun je denken aan AutoWeek en natuurlijk OHRA. Vergelijk ze nu vlot en eenvoudig online. Op die manier bezuinig je vele euro’s. Hoe kan ik het meest voordelig mijn auto verzekeren in Maastricht? De assurantiepremie wordt berekend door te kijken naar factoren als schadevrije jaren, de aanschafwaarde en niet te vergeten jouw geboortedatum. Vul alle velden hierboven in en ga verder. De vergelijker vindt binnen een paar minuten een geschikt verzekersinskantoor. Houd er rekening mee dat dit geen advies is. Met de vergelijkingsmodule kan jij – gebaseerd op jouw gegevens- een aanbieder kiezen. Kies bijvoorbeeld voor goedkope prijs of kwaliteit. Je leest hier ook alles over Autoverzekering Citroen C8.

Bekende autoverzekeraars

Vergelijk alle lokale verzekeraars.

Rap overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in minder dan 5 minuten.

Vergelijken loont

Sluit de voordeligste verzekering af, en betaal lage prijzen per maand.

Praktische informatie over de auto verzekeren in Maastricht Meer weten over overstappen? Hieronder lees je antwoorden op diverse vragen.

Mijn huidige verzekering opzeggen, hoe werkt dat?

Wil je overstappen? Dan ben je genoodzaakt je eigen auto polis op te zeggen. Wanneer kan dat? Dit kan op de volgende 3 momenten:

1. Contractvervaldatum
Dikwijls heeft een polis een looptijd van 1 jaar. Hierna is overstappen mogelijk. De opzegtermijn moet je niet vergeten. Doorgaans is dit 1 maand. Zie ook het polisblad.

2. Verkoop van de auto
Ga je jouw wagen verkopen? Dan vervalt het contract. Dit wordt in gang gezet op de dag van overschrijven. Tip: vergeet niet het vrijwaringsbewijs. Het kan zijn dat je deze moet kunnen laten zien.

3. Bij een premieverhoging of wijziging van voorwaarden
Zijn de voorwaarden van jouw verzekering veranderd? Wordt de maandpremie verhoogd? Of zijn er andere veranderingen waar jij hinder van hebt? Dan ben je vrij om over te stappen naar een nieuwe aanbieder. Na wijziging van de polis kan je dat binnen een paar weken regelen. Let op: lees altijd nog even jouw huidige polisblad door.

Welk type dekking past bij mij?

Er zijn 3 soorten autoverzekeringen die je kunt selecteren. All Risk, de basis WA en de WA PLUS (beperkt casco). Elke weer met zijn eigen kenmerken

1. WA verzekering Maastricht
Verzeker je jouw auto met een WA-dekking? Dan staat de verzekeraar alleen garant voor schade aan anderen. Maak je schade bij een ander? Er vindt dan een vergoeding plaats voor beschadigingen aan de auto van de ander.

2. WA plus verzekering Maastricht
Deze variant dekt meer dan standaard WA. WA+ dekt ook o.a. explosie-schade, schade door storm, schade door natuurgeweld. Een aardig compleet pakket dus.

3. Allrisk autoverzekering Maastricht
Wil je alle risico’s volledig afdekken? Sluit dan een all-risk verzekering af. Een andere naam is WA volledig casco. De beste dekking haal je met deze polissen. Ook als je die zelf veroorzaakt. Vaak gekozen bij nieuwe autos tot 5 jaar oud.

WA + volledig casco (Allrisk verzekering) Jonge auto’s van 0 – 5 jaar
Een beperkt casco WA polis Auto van 6 – 10 jaar
Standaard WA Auto’s van 10 jaar of ouder

Uit welke aanvullende dekkingen kan ik kiezen?

Heb je een van de basisdekkingen gekozen? Overweeg dan ook zeker de aanvullende autoverzekering Maastricht. Hieronder vind je de meest belangrijke:

1. Inzittendenverzekering
Daarbij heb je de keuzen tussen 2 aspecten. Ongevallen inzittendenverzekering: Keert alleen vast bedrag uit bij overlijden of invaliditeit. De andere optie is schadeverzekering inzittenden: voorkomt dat een ongeluk leidt tot een financiële strop.

2. De Rechtsbijstandverzekering
Wees slim: met aanvullende dekking rechtsbijstand krijg je hulp van juridische specialisten vergoed. Let op: voorkom dubbele dekking. Misschien ben je al verzekerd.

3. No-claim korting
Selecteer jij de no-claimbeschermer? Ideaal: Elk jaar een keer schade claimen, zonder kostenverhoging of veranderende premie-voorwaarden. Feit: er vind in een correctie in schadevrije jaren plaats.

4. Extra dekking pechhulp Maastricht
De kans op pech is best groot. De pechhulp module geeft je een gerust gevoel. Reparatie ter plekke, vervoer naar een lokale garage, of er wordt vervangend vervoer geregeld. Voor veel mensen is dat erg fijn.

Wat is de bonus/malus-regeling?

Hoe minder schade je hebt, des te minder premie moet je betalen. Het principe van de bonus-malus ladder werkt als volgt: 12 maanden zonder schade doorgekomen? De premie kan dan positief worden gecorrigeerd. In de volksmond heet dit ook wel no-claimkorting Maastricht. Heb jij echter schade gereden? Dan ga je een treetje naar beneden, en betaal je weer meer premie.

 • Let op: De richtlijnen m.b.t. de bonus/malus regeling wisselen nogal eens per autoverzekeraar.
 • Een schadevrij jaar is een trede omlaag. Bij een claim kan je helaas zo 5 stappen naar boven gaan.
 • Heb jij de schade niet veroorzaakt? Dan ga je niet naar beneden.
 • Maak je vaak aanspraak bij de verzekeraar na schade? Dan kom je in de malus terecht, wat de premie zal doen toenemen.
 • Opmerkelijk: De hoogte van de claim speelt geen rol, altijd val je terug op de bonus/malus ladder.

Een overzicht van de kosten autoverzekering Maastricht?

De geldende premie in Maastricht wisselt nogal eens per aanbieder. Hoe bepaalt een verzekeraar jouw maandbedrag? Je vindt hieronder de meest betekenisvolle componenten.

 • De plaats waar jij woont (7931AD)
 • Het gewicht van de auto
 • Het aantal km’s dat met de auto gereden wordt
 • Jouw leeftijd (geboortejaar)
 • Dekking + aanvullende modules
 • Hoeveel jaren je zonder schade gereden hebt
 • De auto dagwaarde (of catalogus prijs)
 • Type gebruik: Privé vs. zakelijk gebruik

Welke verzekeraars vergelijken jullie?

Aan de hand van de tool vergelijk je enkele toonaangevende verzekeringen. O.a. Allsecur, OHRA of VKG. Wij controleren alleen maar assuradeurs waarvan de actuele voorwaarden openbaar zijn. Let wel: beschouw dit niet als een advies. Wij helpen met het vergelijken van de beschikbare verzekeraars.

Alle benodigde velden ingevuld? Je kunt jouw resultaten voor Maastricht verzekeringen sorteren op laagste prijs en best beoordeeld. Hierna kun je (vrijblijvend) doorklikken naar een verzekeraar. Verifieer altijd zelf de geldende voorwaarden van de aangaande verzekering. Die informatie is altijd leidend. Wij proberen wel actuele info te verzamelen omtrent bijv. Overstappen naar De Zeeuwse.

autoverzekering Maastricht


Goedkoopste autoverzekering in Maastricht afsluiten

Over het algemeen wil men altijd de ‘voordeligste autoverzekering Maastricht. Hoe ben ik verzekerd van de laagste prijs? Gebruik deze handige stappen.

1. Nummerbord invullen (n.b. HX-633-T).
2. Wie gebruikt de auto het meest?
3. Ook geboortedatum en adres + postcode wordt gevraagd (10-11-1987).
4. Hoeveel schadevrije jaren heb je?
5. Hoeveel km’s je ongeveer per jaar rijdt.
6. Selecteer een (basis) dekking + aanvullende dekking.
7. Filter de goedkoopste autoverzekeraar uit Maastricht op laagste prijs en sluit alles direct online af.

anwb verzekering

ANWB

Gratis vervangende auto
Dag en nacht hulp van centrale
Aanvullende dekking

ditzo verzekering

Ditzo

Een A.S.R product
Pechhulpdekking
24/7 schade melden

interpolis verzekering

Interpolis

Focus op preventie
Niet voorschieten
Snel online afsluiten

centraal beheer verzekering

Centraal Beheer

2e auto dezelfde korting
4 jaar FOCWA-garantie
Online account

inshared verzekering

Inshared

Razendsnel afgehandeld
Collectieve insteek
Hulp en ondersteuning

klaverblad verzekering

Klaverblad

Altijd 14-dagen bedenktijd
Geen poliskosten
Helder polisblad

allsecur verzekering

Allsecur

Dagelijks opzeggen
Ook complete pakketten
Handige App

fbto verzekering

FBTO

Onderdeel van Achmea
Ook ruitschade gedekt
Binnen 10 minuten claimen

nationale-nederlanden verzekering

Nationale Nederlanden

Ook zakelijk mogelijk
Schade door rook en brand
Hulp bij het afsluiten

reaal verzekering

Reaal

Telefonisch afsluiten
WA , WA+ & Volledig Casco
Voor jong en oud geschikt

unive verzekering

Univé

Dag en nacht hulp bij schade
Klantbeoordeling 8+
Snel claims indienen

ohra verzekering

OHRA

Ruime keuze uit garages
Gezinsautoregeling
Hulp en ondersteuning


Voordeligste verzekeringspremie in Maastricht vergelijken voor alle auto’s

Welke kosten komen er kijken m.b.t. de autoverzekeringsmaatschappij Maastricht? Dat hangt van een aantal zaken af. Een welbekende factor is geboortedatum. 22-jarigen hebben te maken met een hogere premie dan mensen van 27 of ouder, met eventueel een aantal jaren zonder schade. Ook zijn de kosten wat meer bij een prijzige auto uit Maastricht. Verzekeraars houden ook rekening met bijv. postcode (8410IA). Het maandbedrag in Oud Gastel kan compleet anders zijn dan voor een Autoverzekering Ouderkerk Aan Den Ijssel. Ook het jaarlijkse aantal kilometers (12.001 tot 15.000) en het merk/type auto tellen mee. De maandpremie hangt dus van veel zaken af. Check wat voor jou de voordeligste is. Voer onder andere geboortedatum, postcode, kenteken in, en je vindt razendsnel de goedkoopste verzekering.

Vergelijk alle verzekeraars in Maastricht en stap over Binnen een paar minuten een voordelige autoverzekering afsluiten!